Dit zijn de gratis Xbox Games with Gold van december 2020

Article
vrijdag, 27 november 2020 om 16:00
h2x1 nswitch theravenremasteredf1606408728
Microsoft geeft haar Gold-leden elke maand vier gratis games, ongeacht of ze een Xbox Series X/S of een Xbox One hebben. De gratis Games with Gold van december 2020 zijn inmiddels bekend. Wij duiken de selectie in om te kijken wat we in huis hebben!

The Raven Remastered

Microsoft opent de gratis Games with Gold van december 2020 met The Raven Remastered. De point and click game neemt je mee naar het Londen van 1964. Als er een antieke robijn uit het British Museum gestolen wordt, ga je op onderzoek uit. De enige sporen van de dader zijn een paar ravenveren. Duidt dit op de terugkeer van de beroemde Raven, een meesterdief die al jaren spoorloos is?
Door grondig onderzoek in verschillende omgevingen en door het ondervragen van mensen kom je telkens een stapje dichterbij. Alleen iedereen heeft iets te verbergen zo lijkt het. Wie is er te vertrouwen en wie niet?
The Raven Remastered is gratis te downloaden tussen 1 en 31 december.
h2x1 nswitchds bleed2 image1600wf1606409151

Bleed 2

Maak je klaar om flink te airdodgen en vijanden af te knallen in deze razendsnelle actiegame! Bleed 2 brengt namelijk de enige held die de aardbol nog beschermt terug. We hebben het natuurlijk over Wryn die in Bleed al talloze schurken naar het hiernamaals stuurde. Word een meeste in ontwijken en het reflecteren van kogels en natuurlijk het bekogelen van vijanden met je eigen wapens. Er staan namelijk talloze vijanden tussen jou en je doelwitten, de vele eindbazen in Bleed 2
Bleed 2 is gratis te downloaden tussen 16 december en 15 januari 2021.

Saints Row: Gat out of Hell

In de Saints Row franchise heb je al veel dingen mee mogen maken, maar één ding heb je nooit eerder in de franchise gezien: hoe Lucifer met een bizar wapen in elkaar geslagen wordt. De Duivel is namelijk het enige wat tussen jou en een verrijzing uit de hel in staat en dus moet hij ervan langs krijgen. Maar voordat je zover bent, moet je eerst talloze bekende gezichten uit de Saints Row franchise uitschakelen, alweer! Waar je ze eerder naar de hel stuurde, zit je daar nu namelijk zelf vast. Daarom moet je al deze figuren nog een verdieping lager sturen in deze open wereld actiegame!
Saints Row: Gat out of Hell is gratis te downloaden tussen 1 en 15 december.
stackingf1606409694

Stacking

Matroesjka's zijn niet alleen leuke Russische poppetjes, maar ook de hoofdrolspelers in Stacking. De game geeft je de kleinste matroesjka van een clan onder de knoppen en stuurt je op een flink puzzel-avontuur. Stapel jezelf een weg naar het einde van elke uitdaging door je verschillende speciale krachten te gebruiken. De puzzels die de game je voorschotelt worden telkens uitdagender, maar bieden altijd meerdere oplossingen.
Stacking is gratis te downloaden tussen 16 en 31 december.