De beste Black Friday 2020 deals voor tablets

Article
vrijdag, 27 november 2020 om 16:30
ipadf1606480889
Vandaag is het dan eindelijk zover, Black Friday. De Sint is al in het land, de kerstman is zo’n beetje onderweg en wij kopen ons nog even gek. Vandaag verschijnen er de meest waanzinnige aanbiedingen en zo ook op het gebied van elektronica. Heb jij bijvoorbeeld wel eens gedacht aan een nieuwe tablet? Dit is het moment op toe te slaan. Dit zijn de beste deals voor tablets tijdens Black Friday 2020.

De nieuwste Apple iPads in de Black Friday sale

Trakteer jezelf bijvoorbeeld op zo’n prachtige iPad van Apple. MediaMarkt heeft tijdens Black Friday een hoop deals en zo ook op iPads. De 10,2 inch Apple iPad (2020) wifi-editie met 128 GB kost tijdens de Black Friday sale bijvoorbeeld maar 459 euro. Maar je kunt ook een treetje hoger gaan in het iPad segment. Wat dacht je bijvoorbeeld van de 64GB wifi-editie van de nieuwste iPad Air? Een prachtige tablet, verkrijgbaar in verschillende kleuren en hoeft op Black Friday maar 622 euro te kosten.

Ga voor het neusje van de zalm

Maar wil je nou echt voor het crème de la crème gaan op het gebied van tablets? Het neusje van de zalm op het gebied van iPads Ga dan voor de Apple iPad Pro, eerlijk is eerlijk er zit ondanks de Black Friday sale toch nog een aardig prijskaartje aan, maar hij kan ook zo je laptop vervangen. De iPad Pro is je nieuwe laptop, maar is eigenlijk geen laptop. De Apple iPad Pro heeft een groots 12,9 inch scherm en is er nu al met 128 GB voor 1039 euro. Heb jij nou toch behoefte aan iets meer opslag? Voor honderd euro meer heb je al de versie met 256 GB.
zalmf1606480794

Geen zin in Apple?

Maar is je budget nou iets kleiner? Of heb je het gewoon niet zo op Apple-producten? Er zijn tijdens Black Friday ook gelukkig nog een heleboel andere tablets in de aanbieding, bijvoorbeeld bij onze ronde vriend van Bol.com. Voor maar 165 euro heb jij nu bijvoorbeeld al de Samsung Galaxy Tab A, met een 10,1 inch scherm en 32GB aan opslag. Of wat dacht je van de prachtige Lenovo Yoga Smart Tab? Een 10,1 inch beeldscherm, 64GB aan opslag en een uniek design. Deze jongen hoeft tijdens Black Friday bij Bol.com nog geen 200 euro te kosten.

Opzoek naar een tablet voor een hele scherpe prijs?

Maar zit je nu wat krapper bij kas? Of heeft een tablet gewoon niet echt je prioriteit? In het lage segment heeft Bol.com ook een aantal mooie tablet is de Black Friday sale. Wat dacht je bijvoorbeeld van de Alcatel 1T10? Een 10,1 inch scherm en 32GB aan opslag, een prima tablet die voor de basisactiviteiten er prima mee door kan. Tuurlijk het is wat anders dan een Apple iPad Pro, maar deze tablet heb je wel al morgen in huis voor 88 euro. Of wat dacht je van de 8 inch Lenovo Smart Tab M8 met 32GB? Een prima tablet die tijdens Black Friday maar 115 euro hoeft te kosten.
pexels faith stocksey 2647376f1606480494

Een tablet uit het hoge segment

De nieuwste Apple iPad Pro zit qua specificaties al tegen een laptop aan, maar Windows heeft natuurlijk ook tablets die hiertegen aan zitten. En bij Coolblue zijn er tijdens Black Friday een aantal in de sale. Wat dacht je bijvoorbeeld van de Microsoft Surface Pro 7, die nu weg mag voor 799 euro? Of voor 200 euro meer heb je bijvoorbeeld al de Microsoft Surface Laptop 3 van 13 inch.

Populair Nieuws