Dit zijn de gratis PSPlus games van november 2020!

  Sony heeft de PlayStation Plus games van november 2020 uit de doeken gedaan en dat is goed nieuws voor mensen met een PlayStation 5 pre-order. Deze maand komen er in de PSPlus line-up namelijk niet alleen twee PS4-games, maar ook een PS5-titel! Maak kennis met de PlayStation Plus games van november 2020!

  Bugsnax

  De eerste game die Sony in de spotlight zet van de PSPlus line-up van november 2020 is Bugsnax. Vanaf de PS5 release zal deze game exclusief voor PlayStation 5 bezitters gratis te downloaden zijn. Daarmee trapt Sony het PS5-tijdperk meteen af met een gratis game voor de console. Helaas komt de game niet gratis naar PS4.

  Bugsnax laat je in de huid kruipen van een journalist die naar het eiland Snaktooth komt. Hier wonen legendarische half-insect, half-snack wezens genaamd Bugsnax. Je doel in de game is om ieder van deze vreemde wezens te vinden en te vangen. Er zijn over het eiland meer dan 100 Bugsnax te vinden, dus zoek goed in elke hoek en gaatje van het eiland.

  Naast het vangen van de Bugsnax is het de bedoeling dat je ook aan de slag gaat met de inwoners van het eiland. Zij zijn elkaar kwijt en jij bent de aangewezen persoon om ze weer bij elkaar te brengen. Ook zij zijn over het hele eiland te vinden en wie weet geven ze je wel een leuke beloning als je ze bij elkaar brengt!

  Bugsnax is gratis te downloaden voor PlayStation Plus leden met een PS5 vanaf 12 november. De game zal niet zoals gewoonlijk een maand te downloden zijn, maar is beschikbaar tot 4 januari 2021.

  Middle-earth: Shadow of War

  In november 2020 krijgen we naast Bugsnax zoals altijd twee PlayStation 4 games gratis. De eerste game is Middle-earth: Shadow of War. In deze game ga je aan de slag met een heel nieuw verhaal in het Lord of the Rings-universum dat zich tussen The Hobbit en Lord of The Rings afspeelt. Als je tijdens een heftig gevecht dodelijk gewond raakt, fuseert je lichaam zich met de ziel van een ander. Daardoor krijg je unieke krachten die je in kunt zetten om de strijd met de legers van Sauron aan te gaan.

  Terwijl je je achter vijandelijke linies begeeft kom je steeds dichter bij Sauron en schakel je een voor een zijn generaals uit. Daarbij vecht je op een unieke manier tegen de iconische vijanden uit de Tolkien-boeken zoals orks, trollen, wargs en meer. Dompel jezelf onder in de enorme wereld die Middle-earth heet en vecht voor je leven!

  Shadow of War is van 3 november gratis te downloaden voor PS4 en PS5-bezitters.

  Hollow Knight: Voidheart Edition

  Speciaal voor Halloween brengt Sony Hollow Knight naar de PSPlus line-up van november 2020. We krijgen deze maand niet zomaar de game cadeau, maar de Voidheart Edition. Naast de 2D-platformer waarin je naar Hollowsnest gaat om allerlei wezens te bevechten krijg je dus ook nog de vier contentpakketten van de game gratis en voor niks.

  De contentpakketten van de game zijn Hidden Dreams, The Grimm Troupe, Lifeblood en Godmaster. Samen met de game houden deze contentpakketten je makkelijk 60 uur bezig. Dat is genoeg om de donkere dagen mee te vullen of je nou een PS5 of een PS4 hebt.

  Hollow Knight: Voidheart Edition is van 3 november gratis te downloaden voor PS4 en PS5-bezitters.

  Bugsnax

  Verkijgbaar vanaf 12 november 2020

  Meer over deze game
  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.