Dit zijn de gratis PS Plus games van september 2021

Article
zaterdag, 04 september 2021 om 9:00
20210901psplusgamesf1630511321
Sony heeft wat later dan normaal de gratis PS Plus games van september 2021 bekendgemaakt. Ondanks dat wisten we ook deze maand al eerder wat de games zouden worden. Door een lek werden de games namelijk al bekend voordat Sony ons kon verblijden. Hoe dan ook, dit zijn de gratis PlayStation Plus games van september 2021!

Overcooked! All You Can Eat

Als je een warm hart krijgt van multiplayer games en van lekker koken houdt, dan is Overcooked! All you Can Eat een soort valhalla onder de games voor je. De co-op games laat je namelijk offline én online met andere spelers keukens onveilig maken. Dat kun je niet in één game doen, maar in maar liefst twee games!
De All You Can Eat versie van Overcooked! is namelijk een pakket met daarin Overcooked! en Overcooked! 2 die beiden in 4k te spelen zijn op de PlayStation 5. Daarbij krijg je ook nog eens alle content van beide games om nóg meer culinaire puzzels op te lossen. Kokkerellen was nog nooit zo tof!
20210902predatorhuntinggroundsf1630610148

Predator: Hunting Grounds

Een game van een heel ander kaliber is Predator: Hunting Grounds. Deze game dropt je in het midden van de jungle in Zuid-AMerika, waar je in de huid kruipt van een elite-fireteam of in die van de Predator. Als Predator is het je doel vervolgens om met een buitenaards arsenaal alle soldaten uit de weg te ruimen en als fireteam moet je dat juist proberen te voorkomen.
Je leest het al een beetje: Predator Hunting Grounds is een multiplayer game in hart en nieren die je met maximaal vijf spelers online kunt spelen. De verschillende wapens die je tot je beschikking hebt zorgen ervoor dat de game interessant blijft tot de laatste snik of de laatste prooi die je ondersteboven aan een boom hangt. Word jij jager of prooi?

Hitman 2

De derde en laatste game die Sony ons als onderdeel van de gratis PS Plus line-up cadeau doet in september is Hitman 2. Deze game laat je wederom in de huid kruipen van Agent 47 die zes nieuwe missies voor zijn kiezen krijgt. Hiervoor wordt hij weer naar alle delen van de wereld, zoals Miami en een dichtbegroeid regenwoud, gestuurd om de ultieme huurmoorden te plegen.
Verkleed je, gebruik instrumenten en je omgeving, verstop je of schakel je doelwit uit van grote afstand. Het maakt allemaal niet uit, als je je doel maak uitschakelt. Elke locatie biedt je de vrijheid om de moord te plegen zoals jij dat wil, maar vergis je niet. Zodra je betrapt wordt is het tijd om voor je eigen leven te rennen. De wereld die Hitman 2 heeft draait intussen gewoon verder, dus je zult daarna weer helemaal opnieuw moeten verzinnen hoe je je doelwit uitschakelt. Ben jij er klaar voor?

De gratis PS Plus line-up vervangt die van augustus 2021

Deze drie games krijgen we in september cadeau, maar dat betekent wel dat we de games van augustus nog snel binnen moeten harken. Onder anderen Tennis World Tour 2 en Hunter's Arena Legends zijn nog eventjes gratis, maar niet meer voor lang. Deze games zijn tot 7 september 2021 beschikbaar en daarna gaan de nieuwe games gratis richting je console als je dat wil.

Populair Nieuws