Dit zijn de gratis PS Plus games van december 2020

Article
donderdag, 26 november 2020 om 18:30
xgn google image
Sony pakt weer lekker uit met de PS Plus games van december 2020. Deze maand krijgen we drie games voorgeschoteld die voor PlayStation 4 en PlayStation 5 bezitters weer genoeg uren aan vermaak bieden. Dit zijn de PlayStation Plus games van december 2020!

Just Cause 4

Welkom in Solis, Zuid-Amerika. Een land vol conflict, onderdrukking, chaos en wanorde. Alsof het nog niet erg genoeg was in het land, komt Rogue Agent Rico Rodriquez aan om even goed de beest uit te hangen. Het doel: de waarheid over zijn verleden achterhalen. Alle middelen zijn toegestaan en dus mag je je opmaken voor een explosief avontuur in deze open wereld actiegame.
Trek je wingsuit aan, verken het eiland en schakel alle tegenstand uit die je tegenkomt. Naast je Wingsuit heb je namelijk talloze wapens, zoals een machinegeweer en een bazooka, en de nodige gadgets, zoals een grappling hook, tot je beschikking!
worms rumble 9 2f1606407893

Worms Rumble

Ooit een worm met een revolver tegen gekomen? Dat kan nu zomaar eens gebeuren, want de Worms zijn terug en hoe! In een heel nieuw 3D-jasje kun je het tegen je vrienden en onbekenden opnemen. De speelstijl van de game is behoorlijk anders dan de klassieke Worms-games, want je komt nu in een grote arena terecht, waarin geen worm veilig is. Elk hoekje en gaatje wordt benut en de klassieke Worms-wapens vliegen je weer om de oren. De game staat garant voor urenlang hilarische actie, zowel online als offline!
rocket arenaf1593528105

Rocket Arena

De derde, en laatste PS Plus game van december 2020 is Rocket Arena. In deze game is het tijd om flink gas te geven, want raketten maken de dienst uit. Stilstaan is sterven in de verschillende arena's in deze 3 versus 3 game. Gebruik je raketwagen om te navigeren door de arena's en gebruik de raketten om je tegenstanders het licht uit de ogen te knallen!
Alleen zo word je kampioen van de arena met je unieke held en voertuig. Tussen de chaos door ontwikkel je je held, je voertuig en ontdek je telkens weer nieuwe raketten om in te zetten. De game zit momenteel in seizoen 2, dat boordevol unieke items, wapens en nieuwe maps zit. Tijd om de arena in te duiken!

Populair Nieuws