De beste Black Friday deals voor hem

Article
donderdag, 26 november 2020 om 18:00
borderlands 3 review 1568020106f1574719244
De Black Friday week is de week om te investeren in een wat grotere aankoop. Op heel veel producten krijg je korting en daar kunnen soms enorm goede deals tussen zitten. Ook dit jaar hebben we weer te maken met een hele vette Black Friday week, waarin de beste deals beschikbaar zijn. Vandaag gaan wij de beste Black Friday deals voor mannen af.

Apple iPhone 11 64 GB

Nog opzoek naar een goede telefoon die erg sterk is afgeprijsd? Dan is de iPhone 11 hier voor jou! Dit apparaat zakte vanwege de recentelijke release van iPhone 12 al behoorlijk in prijs, maar tijdens de Black Friday week bij Coolblue gaat hier nog een keer 165,- euro vanaf. Over de kwaliteit van het apparaat valt natuurlijk niet te twijfelen. De iPhone 11 heeft alles wat je zoekt in een telefoon en meer. Dit ontzettend krachtige apparaat heeft een geweldige camera en werkt razendsnel. Het apparaat kan de zwaarste apps zonder moeite aan en zal dus een hele goede optie zijn als je op zoek bent naar een nieuwe telefoon.

NINTENDO Switch Lite

De NINTENDO Switch Lite is een apparaat waarop je superleuke spellen kan spelen, maar deze console van klein formaat is ook nog eens heel erg makkelijk mee te nemen. Ook is de NINTENDO Switch Lite een heel erg leuk apparaat om te hebben voor tijdens de feestdagen. Er zijn op de Switch een heleboel leuke spellen die je met het hele gezin kan spelen, zoals Mario Party Of Just Dance 2021. Ook in je eentje zijn er een heleboel ontzettend leuke opties voor de NINTENDO Switch, zoals de Mario 3D AllStars Collection of Animal Crossing. De NINTENDO Switch Lite is niet heel sterk afgeprijsd, maar zeker een aanrader!
1266660f1605605364

BOSE QuietComfort 35 II

Op zoek naar een koptelefoon van topkwaliteit? Dan is de BOSE QuietComfort 35 II misschien wel precies wat jij wilt. Niet alleen krijg je met dit apparaat toegang tot absolute topkwaliteit geluid, het is ook nog eens ontzettend makkelijk te besturen, dankzij de geïntegreerde Google Assistant. Hiermee kan je gewoon vragen wat voor weer het wordt vandaag, mensen bellen en natuurlijk jouw favoriete nummers aanzetten. De accu van het apparaat kan erg lang mee en de koptelefoon zit erg prettig. Als je zoiets nog zoekt, raden wij je aan nu toe te slaan. Je krijg nu namelijk 100,- euro korting op het apparaat bij MediaMarkt.

Razer Blackwidow

Ben jij nog op zoek naar een vet toetsenbord voor bij jouw gaming setup? Dan is de Razer Blackwidow misschien wel een hele goede toevoeging. Dit toetsenbord is van ontzettend goede kwaliteit en ziet er ook nog eens enorm vet uit. Razer is één van de populairste merken voor gamers en dat is natuurlijk niet voor niets. Je krijgt gegarandeerd een product van hoge kwaliteit en nu ook nog eens met 45,- euro korting. Uit het toetsenbord komen mooie lichten die het er allemaal nog een stuk beter uit laten zien.
schermafbeelding 2020 11 23 om 153840f1606142344

Borderlands 3

Nog op zoek naar een vette game om te spelen tijdens deze waar we allemaal een stuk meer binnen zitten. Borderlands 3 is misschien wel precies wat jij zoekt. Deze bijzondere game kent een aantal briljante personages maar vooral enorm vermakelijke gameplay. Het spel is even wennen, maar zodra je er eenmaal inzit is het spel fantastisch. Daarnaast krijg je tijdens de Black Friday week ook nog eens ontzettend veel korting op het spel.