De beste Black Friday 2020 deals voor haar

Article
donderdag, 26 november 2020 om 19:00
undercoverf1616418977
De Black Friday week is de week om te investeren in een wat grotere aankoop. Op heel veel producten krijg je korting en daar kunnen soms enorm goede deals tussen zitten. Ook dit jaar hebben we weer te maken met een hele vette Black Friday week, waarin de beste deals beschikbaar zijn. Vandaag gaan wij de beste Black Friday deals voor de vrouwen af.

Bose Noise Cancelling Headphones 700

Ben je opzoek naar een product met echt ontzettend goede kwaliteit voor een wat hogere prijs, dan is de Bose Noise Cancelling Headphones 700 misschien wel de beste optie voor jou. Deze koptelefoon geeft geweldige geluidskwaliteit. Op elk volume is het geluid enorm goed.
Dit product biedt alles wat je van een apparaat van deze prijs verwacht en meer. Spraakassistent, geweldig geluid en een aantal unieke features maken de Bose Noise Cancelling Headphones 700 de beste koptelefoon uit deze lijst.
Helaas is dit wel terug te zien in de prijs, maar tijdens de Black Friday week bespaar je wel 70 euro op het apparaat. Als je toch een grote investering wilde gaan doen, zouden wij je aanraden dit nu te doen!

Apple iPhone 11 64 GB

Nog opzoek naar een goede telefoon die erg sterk is afgeprijsd? Dan is de iPhone 11 hier voor jou! Dit apparaat zakte vanwege de recentelijke release van iPhone 12 al behoorlijk in prijs, maar tijdens de Black Friday week bij Coolblue gaat hier nog een keer 165,- euro vanaf. Over de kwaliteit van het apparaat valt natuurlijk niet te twijfelen.
De iPhone 11 heeft alles wat je zoekt in een telefoon en meer. Dit ontzettend krachtige apparaat heeft een geweldige camera en werkt razendsnel. Het apparaat kan de zwaarste apps zonder moeite aan en zal dus een hele goede optie zijn als je op zoek bent naar een nieuwe telefoon.
iphone 11 pro review 1f1570014523

ACER Chromebook R13

Deze laptop is niet alleen van hele goede kwaliteit voor een zeer redelijke prijs, maar ook nog eens ontzettend multifunctioneel. Je kan dit apparaat namelijk gebruiken als een doodnormale laptop, maar als het voor jou beter uitkomt kan je het scherm omklappen en er een tablet van maken.
De ACER Chromebook R13 is voorzien van touchscreen, maar heeft ook gewoon een toetsenbord waar je een stuk sneller mee kan werken. Het apparaat is ontzettend handig om bijvoorbeeld in de trein mee te werken. Ook is deze laptop/tablet deze week met maar liefst 130,- euro afgeprijsd.

Seriebundel

Op zoek naar iets leuks om te kijken tijdens de feestdagen? De seriebundel aanbieding van bol.com zorgt ervoor dat jij tijdens de feestdagen lekker met je familie op de bank kunt blijven zitten. Twee volledige series kun je voor maar 30 euro halen.
Je hebt de keuze uit ontzettend veel vermakelijke series, zoals Undercover, Game of Thrones en Watchmen. Dus als jij nog opzoek bent naar een hele leuke serie om te kijken in je eentje of met het hele gezin, raden wij je aan nu je kans te pakken.

Populair Nieuws