Dit zijn de gratis PS Plus games van april 2021

Article
donderdag, 01 april 2021 om 15:00
oddworld soulstormf1614324692
Sony heeft met de komst van april weer een blik verse games opengetrokken voor de PlayStation Plus-leden. De gratis PS Plus games van april 2021 zorgen in ieder geval vanaf 6 april voor een toffe maand, of we nou op PlayStation 4 de strijd aangaan met zombies, een dode wereld verkennen of een stapel aliens bevrijden op PS5.

Oddworld: Soulstorm

De spotlight wordt deze maand gepakt door de nieuwe PlayStation 5 game Oddworld: Soulstorm. Het avontuur van Abe uit New 'n Tasty gaat verder in deze game in een next-gen jasje. Waar Abe al eerder honderden van zijn vrienden wist te redden uit de klauwen van een voedselverwerkingsbedrijf, moet hij zich nu opmaken voor een compleet nieuwe reddingsmissie. Wederom zijn Abe'swereld en zijn ras in gevaar en dat betekent dat wij weer een heel tof avontuur voor onze kiezen krijgen. Met Abe onder de knoppen moet er gerend, gesprongen, gekropen en meer gedaan worden om te overleven. Wat Abe gaat beleven is nog grotendeels onbekend, maar daar komt op 6 april verandering in!
days gone review 2 1280x720f1661002945

Days Gone

Iets compleet anders komt in april naar de line-up voor PS4 (en PS5) bezitters. Days Gone neemt je mee naar een enorme open wereld die te verkennen is. Het enige probleem is dat de wereld vergeven is van Freakers, een soort zombies. Met zwerver en premiejager Deacon St. John onder de knoppen rijd je op je trouwe motor een meedogenloze wereld binnen die is verwoest door een dodelijke pandemie.
Naast de zombies schuilt er nog veel meer gevaar in deze wereld. Zo krijg je het meer dan eens met mensen aan de stok en is er in het donker geen plekje veilig voor jou en je motor. Gelukkig heb je ook een arsenaal aan wapens bij je om elke dreiging de kop in te drukken. Overleef jij de wereld die naar zijn grootje gegaan is?

Zombie Army 4: Dead War

De derde. maar zeker niet de minste game in de line-up van gratis PS Plus games voor april 2021 is Zombie Army 4: Dead War. De klassieke gameplay die de franchise groot maakte is terug en dat geldt ook voor de legers aan ondode nazi's. In een toffe campaign modus krijg je hordes zombies voor je loop en kun je naar hartenlust gebruik maken van allerlei toffe vallen. De Tweede Wereldoorlog is misschien voorbij, maar Hitlers zombieleger weet niet van ophouden.
Naast de verhaallijn die je met vier spelers kunt doorlopen, kun je ook aan de slag met speciale missies en een Horde-modus, waarin je oneindig veel zombies voor je kiezen krijgt. Hier geldt dat je de massa te lijf kunt gaan met een groot arsenaal wapens, maar die moet je wel eerst verdienen door te overleven.

Populair Nieuws

Laatste Reacties