Dit zijn de drie beste Amazon Original series die je moet zien

Article
zaterdag, 24 april 2021 om 14:00
the boys seizoen 2 the deepf1602689126
Als je lid bent van Netflix en Disney+ dan kan het misschien lijken alsof je geen enkele serie meer misloopt. Als niets je interesseert van andere streamingdiensten dan is dit zeker waar, maar als je nog nieuwe series zoekt, loop je mogelijk deze drie klappers mis als je geen Amazon Prime Video hebt.

The Boys

Als je Disney+ abonnee bent, heb je inderdaad geen andere lidmaatschappen meer nodig om superhelden in latex pakken te zien. Maar The Boys, is toch echt anders. Deze serie gaat juist over de superhelden die helemaal niet zo heldhaftig zijn en eigenlijk een flink duistere kant hebben. Een waarschuwing is wel dat als je niet goed tegen bloed kan, kijk deze serie absoluut niet. Ondertussen heeft de serie al 2 seizoenen op Prime Video staan en het derde seizoen is onderweg! Hieronder check je de trailer van het eerste seizoen!

Upload

Niemand weet of er leven is na de dood, maar wat nou als je een keuze zou hebben hierin? De dood accepteren of je laten uploaden naar een digitaal leven, na de dood. Daar gaat het verhaal over in de serie Upload. Vele critici zoals IMDb beoordelen de serie enorm hoog met een 8, en het is zeker een must-watch. Ondertussen is er één seizoen te bingen en komt het tweede seizoen er alweer aan.

The man in the High Castle

Deze Amazon Original serie spelt zich in Amerika af. Na de Tweede Wereldoorlog, maar dan met een totaal andere uitkomst. Vergelijkbaar met games zoals Wolfenstein hebben de geallieerden hier de strijd verloren en staan Duitsland en Japan aan de macht. Er zijn inmiddels vier seizoenen te bekijken, dus je kan nog wel even genieten van je bank met deze serie.

Populair Nieuws

Laatste Reacties