De beste Need for Speed games volgens de redactie

  Need for Speed is een race-serie die al jarenlang de harten van veel gamers weet te stelen. EA zorgde voor snelle gameplay, mooie bolides en lekker arcade racen. EA heeft gisteren een Need for Speed reboot aangekondigd en dat zette de redactie aan het denken. De redactie blikt terug naar de beste Need for Speed games ooit.

  Bryan

  De eerste nieuwe Need for Speed Underground is voor mij zeker de beste NFS-games. Deze game heeft ervoor gezorgd dat ieder kind later zijn auto wilde pimpen. Ik zelf heb talloze uren gestopt in Need for Speed Underground om zo de vetste en dikste wagen te maken die er te bedenken was, om zo het spel uiteindelijk uit te kunnen spelen.

  Rox

  Er zijn twee Need for Speed games die ik echt kapot heb gespeeld. Dat zijn Need for Speed Underground en Hot Pursuit 2. Maar is het is die laatste die me echt uren 's nachts uit mijn slaap heeft gehouden. Elke keer als de politie achter me aan zat, voelde in de adrenaline om ze af te schudden, wat een game!

  Theo

  De vetste Need for Speed is voor mij toch echt de eerste Hot Pursuit, dus Need for Speed III op de PlayStation. Deze game stamt uit 1998 en naar mijn mening kan de opvolger hieraan niet tippen.

  In die game was het namelijk zo gaaf uitgewerkt dat je achterna gezeten werd door de politie en daarbij wel echt tegen een goede AI op moest boksen. Daarbij was het erg tof hoe je met meerdere mensen kon spelen. Wat heb ik veel gelachen met deze game zeg!

  Ramon

  Mijn favoriete Need for Speed game was Underground! Simpelweg omdat je auto's kon tunen, boxen inbouwen, verschillende races uitvoeren, poseren en dat allemaal in een open stad waar je specifiek naar plekken moest rijden. Dat vond ik persoonlijk echt een topper en zie ik ook graag terugkomen!

  Vikthor

  Dit is een hele lastige keuze, ik heb namelijk twee Need for Speed games helemaal grijs gespeeld: Underground en Hot Pursuit 2. Als ik dan echt moet kiezen, dan kies ik voor Need for Speed: Underground. De vibe in die game was echt fantastisch en het feit dat je auto's zo uitgebreid kon tunen was werkelijk geweldig. Need for Speed: Hot Pursuit 2 was goed, maar Underground was net iets beter.

  Calvin

  Ik ben geen gigantische Need For Speed fanaat, maar Most Wanted was een toffe game. Proberen weg te komen van de politie, je auto supercool pimpen... Ik voelde me echt een badass toen. Nu iets minder, maar Need For Speed Most Wanted blijft mijn favoriet!

  Need for Speed

  Verkijgbaar vanaf 5 november 2015

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.