De beste standalone DLC ooit gemaakt - Pareltjes van games

Article
door Anoniem
donderdag, 21 mei 2015 om 17:43
xgn google image
Far Cry 3: Blood Dragon, The Ballad of Gay Tony of The Left Behind zijn allemaal schitterende standalonde DLC's. Vorige week kon je op de poll stemmen voor jouw favoriete standalone DLC. Check nu wat de beste standalone DLC ooit gemaakt is volgens de bezoekers van XGN.
De stemmen zijn geteld en er springt één winnaar met kop en staart boven de rest uit. Deze winaar lees je -samen met de nummer 2 en 3- op de volgende pagina's. De standalone DLC's die het niet tot de tot drie van de beste standalone DLC hebben gemaakt, die kan je in de opsomming hieronder vinden.

Dit zijn de beste standalone DLC ooit gemaakt

  1. ???
  2. ???
  3. ???
  4. Far Cry 3: Blood Dragon
  5. Infamous: First Light
  6. Grand Theft Auto IV: The Lost and The Damned
  7. Forza Horizon 2: Fast & Furious
  8. Saint's Row 4: Gat Out of Hell
  9. InFamous: Festival of Blood
  10. Dead Rising 2: Case Zero
71820

3. Red Dead Redemption: Undead Nightmare

Rockstar scoorde een grote hit met Red Dead Redemption: Undead Nightmare. Deze standalone DLC zorgde ervoor dat de hele wereld van Red Dead verandere in een halfdode wereld vol met zombies. Jij had de taak om de plaag weg te werken door flink wat kogels in de zombies te knallen.
De uitbreiding zorgde voor een hoop unieke en extra content en natuurlijk uren extra gameplay. De combinatie tussen zombies en het Wilde Westen was toen nog nooit zo goed uitgewerkt. Rockstar liet zien hoe het moest en daarom staat deze DLC op nummer drie als het gaat om de beste standalone DLC ooit gemaakt.
71821

2. Grand Theft Auto IV: The Ballad of Gay Tony

Grand Theft Auto IV kent twee uitbreidingen, de eerste The Lost and The Damned stond op de nummer 6 plek van deze lijst met de beste standalone DLC ooit gemaakt, de tweede staat op nummer 2: The Ballad of Gay Tony.
The Ballad of Gay Tony bracht een flinke dosis humor en over de top actie naar GTA IV. Gouden auto's, gouden guns, treinen stelen en seks hebben in de wc, het kan allemaal in The Ballad of Gay Tony. Rockstar heeft nu al een plek op de nummer 3 en de nummer 2 van de beste standalone DLC ooit gemaakt, gaat Rockstar ook de eerste plek veroveren?
71822

1. The Last of Us: Left Behind

De nummer 1 van de beste standalone DLC ooit gemaakt is van niemand minder dan Naughty Dog. The Last of Us was een verschrikkelijk goede game en de Left Behind DLC doet daar zeker niet aan onder.
In de Left Behind DLC ga je terug naar het verleden om Ellie beter te leren kennen. Ellie moet samen met haar beste vriendin -Riley- overleven in de apocalyptische wereld van The Last of Us. Heb je deze DLC nog niet gespeeld, dan moet je het zo snel mogelijk nog doen! Deze is nu los te koop voor een tientje, voor als je niet beschikt over The Last of Us.