Dit zijn de 5 beste PS4 games van dit moment

Article
zondag, 27 februari 2022 om 15:00
horizon forbidden west dinos rollerbackf1645668501
Alhoewel de PlayStation 5 nu een tijdje uit is moeten we zeker de PlayStation 4 niet gaan vergeten. De laatste tijd komt er ontzettend veel content online rondom de next-gen console, maar in dit artikel is het tijd om de PlayStation 4 in het zonnetje te zetten. Dit doen we door te kijken naar de vijf beste PS4 games van het moment. Dit is een lijst vol top games die je zeker moet uitproberen!

Horizon Forbidden West

We trappen deze lijst af met misschien wel de bekendste game die binnenkort naar PlayStation komt: Horizon Forbidden West. Het eerste deel van Horizon, Zero Dawn, is een enorm succes geweest voor Guerilla en de opvolger Horizon Forbidden West schiet ook raak.
In Horizon Forbidden West keren we terug in de schoenen van Aloy en zijn we wederom op zoek naar antwoorden. Aloy moet haar mannetje staan tegen nieuwe machines, gevaarlijkere situaties, gemene tegenstanders en meer uitdagingen.
Het verhaal pakt de draad op waar deze achtergelaten is in Horizon Zero Dawn. Aangezien wij begrijpen dat je het verhaal waarschijnlijk niet meer helemaal kent hebben wij een prachtige samenvatting voor jou gemaakt.
the last of us 2f1570791904

The Last of Us Part 2

Een andere goudmijn op de PlayStation 4 die zeker niet op deze lijst mag ontbreken is The Last of Us Part 2. Deze game heeft bij ons enorm goed gescoord in de review, en dat is niet zonder reden. De game heeft een ongelofelijk goed verhaal, dat enorm realistisch voorgeschoteld wordt met uitstekend acteerwerk.
De emoties komen enorm goed los, en dit zorgt er voor dat je lekker meegesleept wordt in dit verhaal. Het spel ziet er zelfs op de PlayStation 4 ongelofelijk mooi uit. De muziek is ook uitmuntend, van ons heeft The Last of Us Part 2 dan ook een welverdiende 9.8 ontvangen.
26000601278 55ab2b5492 bf1621934652

God of War

Met het oog op God of War Ragnarok is ook deze game de moeite waard om uit te proberen. Alhoewel we inmiddels 4 jaar na de lancering van God of War zijn is het absoluut nog steeds de moeite waard om het spel op te pakken.
Redelijk recent is de game uitgekomen op PC, en hebben wij wederom mogen ervaren wat een top game dit is. De game heeft een ontzettend ijzersterk verhaal, en ziet er zelfs op de PlayStation 4 enorm mooi uit.
De game is echt een controller game, en dat was duidelijk te merken toen wij wederom een review mochten schrijven voor de PC versie. Wij raden daarom ook aan de game lekker op de PS4 te spelen (tenzij je echt niet anders kan natuurlijk.
it takes twof1614606438

It Takes Two

Alhoewel co-op games over het algemeen niet erg aanslaan in de huidige game markt, zijn er altijd uitzonderingen. In 2017 was het A Way Out, en in 2021 is het dezelfde ontwikkelaar die met de game It Takes Two komt.
Of co-op games nou dood zijn of niet, It Takes Two heeft het ontzettend goed gedaan. De game heeft een leuke verhaallijn. Een echtpaar wil gaan scheiden maar een boek over de liefde denkt daar anders over en stuurt het echtpaar op avontuur in een schattige wereld vol puzzels.
Het spel heeft constante afwisseling en het is enorm leuk om samen met vrienden te spelen. Dit is overigens, net als A Way Out, de enige optie. Je kan het spel niet alleen spelen. Van ons heeft het spel een welverdiende 9.8 ontvangen.
marvels spider man 2f1649944285

Marvel’s Spider-Man

Zoals je misschien wel had verwacht van een best off lijst hebben alle games ontzettend goed gescoord in onze reviews, zo ook Spider-Man. Alhoewel het tempo van de game soms een beetje traag is wordt dat meer dan goed gemaakt met alle andere dingen die Marvel’s Spider-Man te bieden heeft.
Het toffe is ook dat de game een gigantische map heeft, en er ontzettend goed uitziet, zelfs op de PlayStation 4. De game heeft een ontzettend sterk en gevarieerd verhaal met een soepel gevechtssysteem.
De gigantische map voelt levensecht aan, en het is heerlijk om hier doorheen te kunnen slingeren. Hier moet je overigens nog voor oppassen, want deze slingerfunctie is ontzettend verslavend.

Populair Nieuws