Dit zijn 5 Sony Marvel films om naar uit te kijken!

Article
donderdag, 19 maart 2020 om 8:30
mv5bzju5zwq2ngetyzbknc00yzdhltgzmtitn2m5yza4zwnlmjqzxkeyxkfqcgdeqxvyndqxnjcxnq at at v1f1583937736
Momenteel heeft Disney verreweg de meeste rechten wanneer het komt op Marvel personages. Toch zijn er ook nog andere bedrijven die over de rechten van andere bekende superhelden beschikken. Het grootste voorbeeld hiervan is Sony die een groot deel van de Spider-Man rechten bezit. Naast Spider-Man is Sony momenteel druk bezig met het ontwikkelen van nieuwe Marvel films!

Morbius

De eerste film om naar uit te kijken is Morbius. Deze film zal 13 augustus in de bioscoop draaien. Morbius vertelt het verhaal van Michael Morbius, een wetenschapper die lijdt aan een zeldzame bloedziekte waardoor hij erg fragiel en zwak is. Morbius is vastberaden om deze ziekte te genezen en vindt uiteindelijk een ritueel. Na het uitoefenen van dit ritueel lijkt Morbius genezen te zijn van zijn ziekte, maar ontdekt al snel dat hij over bovennatuurlijke krachten bezit die erg lijken op de krachten van een vampier.
Jared Leto, ook bekend van zijn rol als the Joker in Suicide Squad, neemt de rol van Morbius op zich. Naast hem zal ook Doctor Who-acteur Math Smith in de film te zien zijn. Hij speelt de rol van Loxias Crown, een vriend van Morbius die dezelfde bloedziekte als zijn vriend heeft. In deze Marvel-thriller zullen we nog meer bekende gezichten zoals Jared Harris zien, maar ook Micheal Keaton die de Vulture speelde in Spider-Man: Homecoming.
mv5botuyndy3njmxnv5bml5banbnxkftztgwmzu3nju4njm at v1 sx1777 cr001777822 alf1583940551

Venom 2

Toen de eerste Venom film in 2018 uitkwam, vroegen fans zich af of deze film het wel goed zou doen. De film en de hoofdpersoon zelf waren allebei een stuk ruiger en meer duister dan de meeste Marvel helden zoals Spiderman. Toch bleek de film een succes en werd er al snel aangekondigd dat er een vervolg zou komen.
Venom 2 is momenteel nog in productie. Een trailer is er nog niet, maar het zal vast niet lang meer duren voor we de eerste beelden te zien zullen krijgen. Tom hardy zal terugkeren als Eddie Brock, ofwel Venom. Een nieuw gezicht dat zich bij de cast zal voegen is Woody Harrelson. Hij zal de rol spelen van Carnage, een schurk in de comics. Over een plot is nog niet veel bekend, maar er is al wel verteld dat de tweede Venom film zich meer zal richten op de relatie tussen Eddie en Venom. Venom 2 zal 2 oktober in de bioscoop draaien.
mv5bzgu4mwe0n2qtodewnc00mjkyltlmmwmtmznjnmzjzdc3nde3xkeyxkfqcgdeqxvynjg2njqwmdq at v1 sy1000 cr0014991000 alf1583942246

Spider-Man 3

Het zal voor veel fans geen verbazing zijn dat er inmiddels al een derde Spider-Man film in de maak is. Toch leek het lot van deze Spider-Man trilogie een paar weken geleden een stuk onzekerder. Door conflicten tussen Disney en Sony leek de derde film die de twee bedrijven van de wegslingerende superheld zouden maken bijna niet meer door te gaan.
Spider-Man: Far From Home eindigde op een gigantische cliffhanger waarbij een video viraal gaat waarin Mysterio de identiteit van Spider-Man, ofwel Peter Parker onthult. Niet alleen dat, maar de wereld lijkt Spider-Man nu als een crimineel te zien die Mysterio vermoord zou hebben. Het derde deel in de Spider-Man reeks zal hier ongetwijfeld verder op in gaan. De nieuwste Spider-Man film heeft nog geen titel en is nog niet officieel in productie gegaan, maar we kunnen zeker bekende gezichten verwachten zoals Tom Holland als Peter Parker en Zendaya als MJ.
mv5bmtu4njywnzaxn15bml5banbnxkftztgwmdkyodi4njm at v1 sx1777 cr001777744 alf1583942756

Spider-Man: Into the Spider-Verse Sequel

Een andere Sony film die een enorm succes bleek te zijn, was de geanimeerde film Spider-Man: Into the Spider-Verse die in 2018 uitkwam. De film werd zelfs zo goed ontvangen dat het zelfs een Oscar heeft gewonnen voor beste animatiefilm! Dit was dan ook zeker verdiend, want de animatie alleen al zag er geweldig uit. Nu is er een tweede film in de maak en op de officiële Twitterpagina van de film is al een releasedatum bekendgemaakt. De tweede film van Spider-Man: Into the Spider-Verse zal op 8 april 2022 uitkomen. Helaas duurt het nog wel even voor we van de sequel kunnen genieten, maar als het er even goed zal uitzien als de eerste Into the Spider-Verse film, is dit zeker het wachten waard!
mv5bmtkxmduyodu2n15bml5banbnxkftztgwndqymzm4mji at v1 sx1500 cr001500999 alf1583943240

Ongetitelde film

Een tijdje terug heeft Sony bekendgemaakt dat er een nieuwe film op komst is. De naam van deze film is nog niet bekend, maar Sony heeft wel een releasedatum van deze film vrijgegeven. De release van deze nieuwe film staat op 8 oktober 2021. Momenteel is het voor ons een raadsel om erachter te komen om welke film het gaat. Toch zijn er wel een paar mogelijke onderwerpen.
Nu Sony de rechten van Spider-Man heeft, is de studio van plan om haar eigen universum van superhelden te creëren, de Spider-verse. Zo heeft bekend comic-book personage Venom zijn eigen film gekregen, met een tweede op komst, en komt er ook een film over een ander personage dat al vaker in de Spider-Man comics is verschenen, de vampier Morbius.
Naast deze karakters zijn er nog genoeg andere populaire personages waar Sony graag een film over zou willen maken zoals Jessica Drew, ofwel Spider-Woman. Maar Sony zou ook een film kunnen maken over de beruchte Sinister Six, een team van super schurken. Aangezien Michael Keaton niet alleen in Spider-Man: Homecoming een grote rol had, maar ook bevestigd is om in Morbius een verschijning te maken, zou dit idee zomaar werkelijkheid kunnen worden.