Dit willen we zien in seizoen 4 van The Chilling Adventures of Sabrina

  Het is alweer even geleden sinds het derde seizoen van The Chilling Adventures of Sabrina op Netflix is verschenen, genoeg tijd om het nieuwe seizoen helemaal te hebben gezien dus! In Part 3 van de serie nam het aantal afleveringen af maar de spanning nam zeker toe. Met het einde van dit derde seizoen zijn er genoeg dingen om alvast naar uit te kijken, hier zijn er een paar.

  Diyah Pera / Netflix

  Meer Salem

  Sinds seizoen 2 hebben we eigenlijk weinig van Salem gehoord, letterlijk en figuurlijk. Aan het begin van de serie werd het al duidelijk dat de familiar van Sabrina niet zou praten toen de demon de vorm aannam van de bekende zwarte kat. Vele fans hadden hier toch wel op gehoopt aangezien Salem in de comics en vorige series wel kon praten, maar Sabrina's kat had in ieder geval nog een kleine rol in de eerste twee seizoenen en wist Sabrina al een paar keer uit de brand te redden. In seizoen 3 zien we Salem slechts in een paar scenes terug. Hopelijk krijgt de iconische zwarte kat iets meer te doen in seizoen 4.

  Diyah Pera / Netflix

  Love interest voor Sabrina

  Met de liefde loopt het in The Chilling Adventures Of Sabrina ook niet altijd goed. Dit seizoen hebben we gezien hoe sterk de liefde was tussen Hilda en Dr. Cee, maar helaas zijn koppels zoals Nick en Sabrina en Prudence en Ambrose gesneuveld. Tegen het einde van seizoen 3 lijkt het erop dat Nick geen relatie meer wil hebben met Sabrina. Hierdoor dachten veel fans dat Sabrina en Harvey, haar eerste vriendje, weer iets konden beginnen maar het lijkt erop dat het alleen maar beter lijkt te gaan tussen Harvey en Roz. Misschien dat Sabrina in het volgende seizoen wel iets met Caliban zou kunnen krijgen, maar het zou zeker geen gek idee zijn als ze een tijdje single blijft. Met haar status als ‘Queen of Hell’ heeft Sabrina het immers druk genoeg.

  Netflix

  Riverdale crossover

  In de loop van drie seizoenen hebben we een aantal hints gekregen die bevestigen dat The Chilling Adventures of Sabrina en Riverdale zich in hetzelfde ‘universum’ afspelen. Zo wordt het bekende Riverdale best vaak genoemd in het nieuwe seizoen van Sabrina en staat het zelfs bekend als ‘The murder capital of the world.’

  Je zou denken dat met alle hints die er zijn we binnenkort toch wel een crossover tussen de twee series kunnen verwachten, maar helaas zit het toch iets ingewikkelder in elkaar. Toen The Chilling Adventures of Sabrina net in productie was, was het de bedoeling dat er meerdere crossovers tussen de series zouden komen. Maar sinds Netflix Sabrina over heeft genomen is het niet zeker of er ooit een crossover zal plaatsvinden. Toch blijven we hopen!

  Diyah Pera / Netflix

  Het ei van Father Blackwood

  De rol van Father Blackwood was in seizoen 3 een stuk kleiner dan in de vorige seizoenen. Naast Lucifer en de heidenen als 'schurken' viel Blackwood veel meer terug naar de achtergrond. Maar in de laatste aflevering zien we hoe Blackwood een monster vrijlaat uit een ei. Wat het precies is weten we nog niet, maar waarschijnlijk zal dit in het volgende seizoen een grote bedreiging vormen voor Sabrina, haar familie en misschien wel de hele wereld.

  Diyah Pera / Netflix

  Sabrina’s tijd paradox

  Sabrina Spellman zou Sabrina Spellman niet zijn als ze zichzelf niet flink in de nesten zou werken. Wanneer je denkt dat Part 3 zal eindigen met Sabrina die haar troon bemachtigt als koningin van de Hel, blijkt het toch weer niet helemaal te gaan zoals je denkt. Om haar menselijke leven te kunnen blijven leiden zorgt Sabrina ervoor dat haar dubbelganger uit een andere tijdlijn haar taak als Queen of Hell zal vervullen, maar volgens Ambrose heeft ze hiermee een tijd-paradox gecreëerd. Het begin van seizoen 4 zal hier waarschijnlijk meer op gaan focussen. Het zal niet lang duren voordat iemand achter Sabrina’s plan komt en uit genoeg andere films en series hebben we geleerd dat knoeien met tijd bijna altijd wel gevolgen heeft.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.