Dit vinden jullie de beste Just Dance 2018 Song

Article
donderdag, 02 november 2017 om 15:54
xgn google image
Afgelopen week konden jullie stemmen op je favoriete Just Dance 2018 Song. Jullie hebben dit massaal gedaan en inmiddels zijn de populairste liedjes bekend. Alle nummers zijn boven iedere pagina te beluisteren.

5. Swish Swish – Katy Perry Ft. Nicki Minaj

Swish Swish heeft ook een plek in deze lijst met jullie favoriete Just Dance 2018 Song behaald. Het lied kwam deze lente uit en heeft een EDM en hiphop genre. Het doel van het nummer zou gaan over het tegenhouden van pestkoppen. Al snel komen verschillende media en vooral fans erachter dat het lied een donker doel heeft.
Er is namelijk een ruzie ontstaan tussen Katy en zangeres Taylor Swift vanwege achtergronddansers. Taylor sloeg eerst uit met het lied ‘Bad Blood’ en Swish Swish lijkt de reactie te zijn van Katy.
121015

4. Despacito - Luis Fonsi & Daddy Yankee

Begin dit jaar werd de reggaeton hit Despacito uitgebracht. Het leek niet op te blazen toen het uit werd gebracht, maar afgelopen zomer werd het lied razend populair. De Nederlandse vertaling van despacito is ‘langzaam’.
Inmiddels heeft de muziekvideo van het nummer meer dan 4,2 miljard weergaven op YouTube. In de muziekvideo zijn zangers Luis Fonsi en Daddy Yankee te zien. De video is in een wijk van Old San Juan, Puerto Rico gefilmd.
121016

3. Shape of You – Ed Sheeran

Shape of You werd dit jaar nog uitgebracht door Ed Sheeran. Het nummer had een aanstekelijke melodie en tekst. Het succesvolle lied is nummer één geweest in de hitlijsten van meer dan 44 landen inclusief de Amerikaanse Billboard Hot 100. Op 21 september was het het meest gestreamde lied op Spotify met meer dan 1,32 miljard streams.
Het liedje kwam gelijktijdig uit met Castle on the Hill, een ander nummer van Sheeran. Zijn nummers zijn te vinden op het album ‘÷’. Het liedje gaat over Sheeran die een meisje ontmoet bij een bar terwijl hij aan het drinken is.
121017

2. Waka Waka (This Time For Africa) – Shakira

Met Waka Waka springen we terug in de tijd toen het WK voetbal in 2010 aan de gang was. Het nummer was het officiële lied voor de 2010 FIFA World Cup dat gehouden werd in Zuid-Afrika. Hier is tevens ook een game van uitgebracht.
Het lied is niet alleen gezongen door Shakira, maar ook Zuid-Afrikaanse band Freshlyground. Om het nog specialer te maken voor Afrika, is het nummer gebaseerd op het nummer Zangalewa van de Kameroense band Golden Sounds. De tekst van Waka Waka gaat over het nooit opgeven van je doelen.
121018

1. Another One Bites The Dust – Queen

Niet alleen pop en hiphop nummers zijn bekend, maar ook rockmuziek. Dit blijkt uit de positie van dit nummer in onze lijst met beste Just Dance 2018 Song volgens jullie. Het is natuurlijk geen verrassing, Queen is en blijft een succesvolle band.
Het nummer Another One Bites The Dust werd in de zomer van 1980 uitgebracht en behaalde in verschillende landen de nummer één positie in hitlijsten. Het lied is geschreven door John Deacon, de bassist van Queen. Het liedje is ook te horen in de reclame van de Dacia Duster auto, maar met een andere tekst: ‘Another Ones Drives a Duster’.

Just Dance 2018 Song

Hebben jullie Just Dance 2018 in huis gehaald? En welk liedje zou jij nog in een Just Dance game willen zien? Laat het ons weten in de reacties!

Populair Nieuws