Wat vinden jullie de beste Marvel Studios film? [poll]

  Dit jaar zijn er weer flink wat superheldenfilms te zien op het witte doek. Vorige week donderde Thor Ragnarok de bios binnen en eerder dit jaar was ook Spider-Man Homecoming te bewonderen. Maar wat vinden jullie de beste Marvel Studios film?

  Karl Urban kon geen keuze maken uit het aanbod superhelden als hij er eentje mocht zijn, maar wij hopen dat jullie wel een duidelijke favoriet hebben. Maar is dat de grote groene Hulk, of flamboyante Iron Man? En in beide gevallen: welk deel was volgens jullie de beste?

  Dit is een lijst met alle reeds verschenen films van Marvel Studios. Want hoewel er ongetwijfeld nog flink wat titels met de bekende helden zullen verschijnen, heeft niemand een glazen bol waarin je kan zien hoe goed of slecht deze delen worden! Daarnaast gaat het enkel om de films van Marvel Studios, dus vallen films als X-Men en de eerdere Spiderman delen buiten de boot.

  De beste Marvel Studios film

  Laat ons in de poll van deze week weten wat jullie de beste film uit de Marvel reeks vinden. Gaat Captain America er met de eer vandoor, of toch Iron Man in Iron Man 3?

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.