Top 10 beste films november 2017 - Gotta Catch em all

Article
donderdag, 02 november 2017 om 15:39
xgn google image
Ook deze maand komen er weer flink wat films naar de bioscoop. Bekijk deze lijst om een goede indruk te krijgen van de top 10 beste films november 2017. Zo weet je welke films deze maand sowieso draaien!

Your Name (2 november)

Your name is naar de hand van de Japanse anime filmmaker Makoto Shinkai. In de film volgen we het leven van twee studenten die op mystieke wijze met elkaar van lichaam veranderen. Dit is gek omdat de studenten elkaar nog nooit eerder hebben ontmoet. Na deze rare verschijning willen de studenten elkaar koste wat kost ontmoeten.

De anime is gemaakt door dezelfde maker als Voices of a Distant Star en 5 Centimeters Per Second. In Japan is Your Name momenteel al een erg populaire film.
Nog benieuwd, lees ons artikel waarom je Your Name moet bekijken.
120932 2

The Foreigner (2 november)

Ondervind de actie in een nieuwe film met onder andere Jackie Chan en Pierce Brosnan! The Foreigner belooft een zeer actievolle thriller te worden. De film wordt geregisseerd door Martin Campbell, ook wel bekend van de James Bond-film Casino Royal.
In The Foreigner wordt de dochter van een Chinese restauranteigenaar in Londen vermoord. Deze moord wordt uitgevoerd door IRA-terroristen. Wanneer de politie niet ingrijpt, besluit de vader voor eigen rechter te spelen en de dood van zijn dochter te wreken.
120933 2

The Snowman (2 november)

Er verschijnen veel films op 2 november! Zo kun je begin van de maand ook nog aan de slag met The Snowman. Dit is een angstaanjagende thriller, gebaseerd op de bestseller van de Noorse schrijver Jo Nesbø.
In de film wordt een vermissing van een vrouw onderzocht. Deze vermissing vindt al plaats sinds de eerste sneeuwval van de winter. Alles duidt erop dat er een ongrijpbare seriemoordenaar actief is, en het is aan hoofddetective Harry Hole om verbanden te leggen en de gewetenloze moordenaar op te sporen.
In de film speelt onder andere Michael Fassbender (X-Men-films, Inglourious Basterds). Ook zien we Rebecca Ferguson (Mission: Impossible Rogue Nation), Charlotte Gainsbourg (Nymphomaniac) en J.K. Simmons (Whiplash). De film wordt geregisseerd door Tomas Alfredson (Let the Right One In, Tinker Tailor Soldier Spy).
120934 2

Pokémon de Film: Ik Kies jou! (5 én 6 november)

Al jaren weet Pokémon ons te vermaken. De Games zijn razendpopulair en terwijl de anime al verschillende seizoenen draait, zijn er ook al een heleboel verschillende films van Ash en zijn Pocket Monsters verschenen. Nu komt er ook een speciale Pokémonfilm naar de bioscoop.
Deze Pokémon film brengt ons terug naar de oorsprong van Pokémon. De originstory waarbij trainer Ash zijn Pikachu leerde kennen, zal opnieuw worden verteld. De film werd gemaakt ter viering van het twintig jarig bestaan van de franchise Pokémon.
120935 2

Happy End (16 novemer)

In Happy End hebben we te maken met een flinke familieproblematiek. Anne Laurent wordt eigenaar van een groot bouwbedrijf, nadat haar vader begint te dementeren. Terwijl de familie in een groot landhuis in calais woont, beginnen er onderlinge spanningen in de familie te ontstaan. Door een generatiekloof komen familiebanden flink op het spel te staan.
Happy End is gemaakt door de tweevoudig Gouden Palm-winnaar Michael Haneke. Eerder maakte hij films als Amour en Das Weisse Band.
120936 2

A Ghost Story (16 november)

A Ghost Story is, zoals de titel al suggereert, een spookverhaal. We volgen een verschijning die nog wel het meest eruit ziet als een rondzwevend laken: een spook.
Anders dan andere spookfilms volgen we deze film het spook. Hij is vroegtijdig om het leven gekomen en dwaalt nu rond in een huis. Hier wordt hij geconfronteerd met wat zijn dood teweeg heeft gebracht. Terwijl hij langzaam vervaagt, ziet hij hoe zijn geliefden flink rouwen.
120937 2

Justice League (16 november)

Opnieuw is het tijd voor een superheldenfilm. Want echte superhelden zijn altijd nodig om het kwaad te bestrijden. Ook in deze film: Diverse helden zoals Batman, Superman, Wonder Woman en Aquaman bundelen zelfs hun krachten.
Alleen kunnen de helden de wereld ook niet redden. Terwijl een groot kwaad de wereld overheerst, roept Bruce Wayne aka Batman al snel alle superhelden te samen om tegen dit kwaad te vechten. De vraag is echter of de superhelden snel genoeg kunnen ingrijpen om dit voor hun nog onbekende kwaad te kunnen verslaan.
120938 2

The killing of a sacred Deer (29 november)

In de film volgen de charismatische chirurg Steven, gespeeld door Colin Farrel. Hij heeft bloed aan zijn handen als tijdens een operatie plots iets mis gaat en hij een dode hartpatiënt op zijn geweten heeft. Al snel zorgt deze dode man ervoor dat hij een extra taak erbij krijgt.
De chirurg krijgt plots de taak om voor een tiener te zorgen, de zoon van de overleden patiënt. Dit is moeilijk want de tiener ontregelt zijn gehele leven. Uiteindelijk dreigt alles mis te gaan.
120939

Coco (29 november)

Coco is de nieuwe Disney Pixar film voor jong en oud!
In de film leren we Miguel kennen. Hij droomt ervan muzikant te worden, ondanks dat in zijn familie al jarenlang een taboe ligt op het maken van muziek.
Miguel heeft nooit eerder begrepen waarom zijn familie een verbod heeft op het maken van muziek. Waarom kan hij niet in de voetsporen treden van zijn idool Ernsto de la Cruz? Voor Miguel het weet belandt hij in het kleurrijke dodenrijk. Samen met de oplichter Hector komt hij door dit dodenavontuur meer te weten over zijn familiegeschiedenis.
120940

Escape Room (30 november)

Misschien heb je wel eens een Escape Room in het echt gedaan. Samen met anderen zit je opgesloten in één kamer, terwijl je probeert te ontsnappen. Vaak lukt dit, maar soms lukt dit ook niet. Dit fenomeen is nu vastgelegd in een film.
In Escape Room vieren Kirsten, Tyler en twee vrienden Kristens 30e verjaardag door deel te nemen aan zo'n Escape Room. Aan hen de taak om cryptische raadsels en puzzels op te lossen. Desalniettemin gaat het hier in de escape room toch wat anders. De puzzels worden steeds bloederiger en al snel blijkt het een spel met ieders leven als prijs.

Populair Nieuws