Dit moet je weten over de dunste hoes voor je iPhone

Article
zaterdag, 02 maart 2024 om 12:00
gustaavf1706091982
Zodra je een iPhone hebt gekocht is het net als een nieuwe auto: je wilt dat er geen enkel krasje opkomt. Gelukkig kun je voor iPhones hoesjes kopen. We vertellen je vandaag alles over het dunste hoesje dat je voor een iPhone kunt kopen.

Hoe dunner, hoe beter

Vergeet de officiële hoesjes van Apple zelf. Er is namelijk iets veel interessanter op de markt en dat zijn hoesjes van Gustaav. Het kan zijn dat je deze naam al tegen bent gekomen in media zoals de Volkskrant of ergens anders. Dat is niet zo gek, want Gustaav heeft namelijk het allerdunste hoesje voor je telefoon te koop.
De smartphones van tegenwoordig worden steeds groter. Ga maar na, een iPhone vandaag de dag, is lang niet meer een klein telefoontje. Het is een heuse computer in zakformaat. Je kan tegenwoordig geen broekzak van een persoon meer bekijken of je ziet al dat diegene een telefoon bij zich draagt. Niets is dan ook vervelender dat er om zo’n iPhone ook nog een een dikke hoes moet ter bescherming. Hoe dunner, hoe beter.
Gustaav levert de allerdunste hoesjes voor de iPhones die je amper ziet. En het goede nieuws is dat deze er voor elk type iPhone is, dus het nieuwste van het nieuwste en ook oudere modelletjes. Bekijk hier het overzicht maar eens. De hoesjes zijn speciaal ontworpen voor iPhones en daarmee ben je verzekerd dat je geen troep koopt.
lifestyle frederik 001 metlogof1709301706

Voor iedereen zit er wat tussen

De slogan van Gustaav liegt er niet om: less is more. Het ontwerp van de hoesjes is 0,5 tot en met 0,7 millimeter dun. Het is afhankelijk van welke je bestelt, hoe dun de hoes is. De matte hoesjes zijn namelijk 0,5 millimeter dun wat neerkomt op een vingernagel. En de zogeheten Clear hoesjes zijn 0,7 millimeter dun.
Verder zijn de hoesjes gemaakt van hard, maar flexibel plastic. Dat betekent dat het materiaal geschikt is voor schokabsorptie en dus wel tegen een klein stootje kan. Dus sta je in een tram en krijg je net een duw van iemand wegens drukte? Geen probleem, die iPhone van jou overleeft dat wel.
De hoesjes zijn zo dun dat je alles gewoon ermee kunt doen. Je Apple logo zie je er doorheen en draadloos opladen behoort ook gewoon tot de opties. Er zijn inmiddels al 10.000 mensen die zo’n hoesje besteld hebben en de reacties op de officiële website liegen er ook niet om.
Zo is één van de reacties bijvoorbeeld: ‘Voor het eerst een hoesje van Gustaav maar had ik veel eerder moeten doen. Voelt niet als extra hoesje en supersterk.’
Voor de prijs hoef je het in ieder geval niet te laten. Zo’n ultradun hoesje haal je namelijk al voor 25 euro in huis. Qua kleuren zijn er diverse opties, waaronder matzwart, mat semi transparant en transparant. Haal jij ook zo’n dun hoesje voor je iPhone in huis? Dat kan via deze link.
Dit artikel is in samenwerking met Gustaav.