Dit doen jullie tijdens Kerst!

Article
donderdag, 24 december 2015 om 14:04
xgn google image
Nog één nachtje slapen, dan is het Kerst! De meeste mensen zullen deze dagen verre familie bezoeken en gezellige kerstdiners bijwonen. Maar wat doet de XGN community tijdens de kerstdagen? Wij vroegen het jullie vorige week in de poll. Lees hier jullie antwoord!
We hadden in de poll een aardig aantal keuzemogelijkheden opgesteld, ook de minder leuke, zodat er geen opties uitgesloten zouden worden. De XGN community gaat in ieder geval niet sporten of bordspelletjes spelen deze feestdagen: deze opties kregen allebei geen enkele stem binnen. En dat is eigenlijk best wel begrijpelijk.

6. Naar de bioscoop

Een aantal stemmen ging uit naar het bezoeken van de bioscoop. Twee procent van de XGN community gaf namelijk aan tijdens Kerst een bezoekje te brengen aan de bios. Op dit moment draait natuurlijk de nieuwste Star Wars in de bioscoop, wat zeker gegarandeerd staat voor een leuk uitje tijdens de kerstdagen!
Laat even weten in de comments welke film jullie gaan bekijken! Verder gaf twee procent van de stemmers aan iets anders te gaan doen tijdens de kerstdagen.

5. Werken

Hoewel de meeste mensen met Kerst vrij hebben, geldt dit helaas niet voor iedereen. Sommige mensen moeten doorwerken tijdens de feestdagen en dat geldt ook voor drie procent van de XGN community. Sterkte!

4. Thuis films en series kijken of niksen

Thuis films en series kijken is natuurlijk ook een heerlijke manier om de Kerst door te brengen. Lekker voor de televisie hangen terwijl je goede films en series, of juist hele foute kerstfilms kijkt. Wil je graag de kerstdagen doorbrengen voor de televisie, maar weet je niet goed wat je moet kijken? Wij hebben lijstjes gemaakt met de top 10 beste films van 2015, de top 5 beste series van 2015 en een top 10 kerstfilms. Zo kom je de feestdagen wel door!
Vijf procent van de stemmers geeft aan thuis films en series te gaan kijken. Bovendien geeft vijf procent van de stemmers ook aan deze kerstdagen helemaal niets te gaan doen. Je moet natuurlijk ook af en toe eens lekker uitrusten!

3. Familie bezoeken

Kerst draait voor velen om de familie en onder de XGN community is dit niet anders. 11 procent van de stemmers geeft aan deze Kerst voornamelijk familie te gaan bezoeken, daarmee komt deze manier om de kerstdagen door te brengen terecht op de derde plaats in dit lijstje!

2. Gamen

Kerst betekent natuurlijk naast familiebezoek, gezelligheid en kerstdiners ook een hoop cadeaus en een aantal vrije dagen. Tel deze laatste twee bij elkaar op en je komt uit bij mensen die de kerstdagen het liefst al gamend doorbrengen! Misschien heb je wel een toffe nieuwe game gekregen onder de kerstboom en heb je nu een paar extra dagen vrij om hiermee aan de slag te gaan! Of je hebt eindelijk even tijd om aan die game te beginnen die al een paar maanden smeekt om gespeeld te worden.
Hoe dan ook, de XGN community zal de kerstdagen voornamelijk gamend doorbrengen: maar liefst 22 procent van de stemmers geeft aan te gaan gamen dit weekend. Welke games gaan jullie spelen? Laat het weten in de comments! Wil je helemaal in kerstsfeer gamen, dan kan dat ook: wij hebben een overzicht gemaakt van games die speciale content hebben voor de feestdagen!

1. Uitgebreid eten en drinken

Hoewel de kerstdagen natuurlijk draaien om familie en gezelligheid, houden veel mensen er ook van om deze dagen uitgebreide kerstdiners te houden. De XGN community is het hier helemaal mee eens en daarom geeft 52 procent van de stemmers aan deze Kerst voornamelijk etend door te brengen!
Fijne kerstdagen gewenst allemaal. Of jullie nu gaan eten en drinken, gamen, familie bezoeken, naar de bioscoop gaan of lekker thuis op de bank gaan hangen: geniet ervan!