Dishonored 2 gameplay video - De keuzes in Dishonored 2

Article
dinsdag, 22 november 2016 om 9:35
xgn google image
Dishonored 2 ligt nu in de winkels. De stealth game staat bekend om de verschillende keuzes die spelers kunnen maken tijdens het spelen. Wij lieten drie redacteurs één level spelen om te kijken hoe zij dit aanpakten. Bekijk het hier in de Dishonored 2 gameplay video special.
In Dishonored 2 krijg je in alle levels de keuze om met je zwaard een weg te banen richting je objective of om deze stealthy te spelen. Sluip je langs alle bewakers en zorg je ervoor dat je ongezien bent, of gebruik je jouw krachten om de bewakers te overmeesteren? De keuze is aan jouw in Dishonored 2.

Dishonored 2 gameplay van de redactie

Drie XGN redacteuren hebben één van de eerste levels uit Dishonored 2 gespeeld, en dat ging voor de één gemakkelijker dan voor de ander. Alle drie benaderden ze het level namelijk op een andere manier. Ze speelden het level met Emily, het nieuwe speelbare karakter in Dishonored 2. Bekijk het nu in de Dishonored 2 gameplay video.
Meer weten over de nieuwste stealth game van Bethesda? Neem dan een kijkje op onze speciale Dishonored 2 mini-website voor de laatste nieuwtjes en specials over Dishonored 2. Laat ook je mening over de nieuwe Dishonored achter onder de XGN Doe Mee van deze week.

Populair Nieuws