10 Sinterklaascadeau tips 2016

Article
dinsdag, 22 november 2016 om 11:24
xgn google image
Sinterklaas is aangekomen in het land en het wordt tijd dat de cadeaus op de verlanglijstjes worden gezet. Heb je alleen geen idee wat je moet vragen? Deze sinterklaascadeau tips kunnen je daarbij helpen!
5 december komt steeds dichterbij en het wordt nu wel eens tijd om uit te gaan zoeken wat jij wilt hebben van de goedheiligman. Er zijn zoveel toffe dingen om uit te kiezen, maar wat moet je vragen? Speciaal voor de twijfelaars hebben wij 10 toffe tips voor het ultieme sinterklaascadeau!

10. VR-bril voor je smartphone

Virtual Reality wordt steeds populairder en ontwikkelt zich ook steeds beter. Voor de VR-fans of de mensen die nog nooit een VR bril hebben opgezet, is de VR bril voor je mobiel een goede manier om van VR te genieten.
Het aansluiten van de bril duurt meestal niet zo lastig, je downloadt een VR-app op je mobiel en start hem op. Daarna doe je jouw mobiel in de VR bril, doe je de bril op en je kunt gelijk aan de slag!
De VR-bril heeft veel verschillende soorten en maten. De prijsklassen verschillen ook erg veel. Zo kun je bij bol.com al een Google Cardboard kopen voor rond de tien euro. Wil je een betere VR-ervaring dan zijn er ook andere alternatieven voor een hogere prijs.

9. Sons of Anarchy badjas

Als je een fan bent van badjassen of Sons of Anarchy is deze badjas niet te ontwijken. De badjas is volledig in stijl van de Sons of Anarchy serie. Samen met het logo op de achtergrond en de teksten op de mouwen maak jij in je eigen huis deel uit van de beroemde motorclub.
De Sons of Anarchy badjas is verkrijgbaar voor 49,99 euro.

8. Bundel van een serie

Er zijn tegenwoordig veel verschillende series die erg populair zijn en er is vast wel een serie die je graag wilt zien. Een bundel van een serie is ideaal als je een serie achter elkaar wilt gaan kijken. Er zijn bundels van een enkel seizoen, maar er zijn ook complete bundels voor alle seizoenen van een serie!
De gehele serie van Game of Thrones is beschikbaar voor 120,- euro op Blu-ray. Andere populaire series om een bundel van te kopen zijn bijvoorbeeld Gotham, Narcos en The Walking Dead.

7. Headset

Headsets zijn een van de dingen die je game-ervaringen een stuk beter kunnen maken, een ideaal sinterklaascadeau dus! Niets is mooier dan een headset te krijgen die je in de meeste gevallen meteen kan gebruiken om te spelen. Tegenwoordig zijn er talloze verschillende headsets met verschillende prijscategorieën, gelukkig hebben wij van XGN een groot aantal headsets beoordeeld.
De prijzen van headsets verschillen erg veel. Het ligt er namelijk aan of de headset voor console of PC is. Daarnaast is het ook van belang of de headset draadloos is en wat voor geluidskaart erin zit.

6. Apple Magic Mouse 2

De Apple Magic Mouse 2 is een nieuw product van Apple die er anders uitziet dan de meeste muizen. De muis is draadloos, oplaadbaar, multi-touch en heeft geen knoppen. Mocht je een Mac in je bezit hebben en zoek je een nieuwe muis, dan is de Apple Magic Mouse 2 een mogelijkheid voor een nieuwe ervaring.
De Apple Magic Mouse 2 is beschikbaar voor 86,90 euro.

5. Een tweede monitor

Ideaal voor een sinterklaascadeau is een tweede monitor. Je kunt met een tweede monitor full screen gamen en op je andere monitor bijvoorbeeld een youtube video aanzetten. Wanneer je eenmaal bent gewend aan een tweede beeldscherm, kom je erachter dat je eigenlijk nooit meer zonder wilt.
Snel even iets checken tijdens het gamen of aan projecten werken met dubbele schermen is echt ideaal. Nooit meer halve tabbladen!
Monitoren zijn net zoals headsets in allemaal verschillende soorten en maten te verkrijgen. De ene monitor is weer groter dan de ander en heeft ook weer andere prijzen. Bij XGN hebben wij ook een aantal monitoren beoordeeld om je bij de keuze te helpen.

4. Een SSD

Een SSD is zeker een tof sinterklaascadeau als je computer niet zo snel is. De SSD is een schijf die je computer aanzienlijk sneller maakt. Nooit meer lang wachten tot een programma eindelijk is opgestart, met een SSD gaat dat veel sneller. Een SSD is dus geschikt om alle werkzaamheden op een computer sneller te maken.
SSD-schijven zijn net zoals normale schijven in verschillende vormen en maten. De keuze ligt bij de hoeveelheid capaciteit die je op je SSD wilt hebben. Een SSD van bijvoorbeeld 275 GB kost 82,99 euro op bol.com.

3. Razer Deathadder Chroma

De Razer Deathadder Chroma is een muis die ideaal is om te gebruiken. Hij ligt lekker in de hand, heeft niet teveel onnodige knoppen en heeft ook een mooi design. De muis is niet belachelijk duur waardoor het een tof sinterklaascadeau is.
De Razer Deathadder Chroma is voor 69,99 euro te koop bij de Mediamarkt.

2. Games

Natuurlijk is het ideale cadeau een game. Games zijn continu in de aanbieding en zelfs een game die net is uitgekomen is een prima cadeau om voor Sinterklaas te vragen. Afgelopen tijd zijn er toffe games uitgekomen die je eigenlijk wel moet spelen.
Games zoals Battlefield 1, FIFA 17 en Dishonered 2 zijn games die pas zijn uitgekomen en die je tussen de 50 en 60 euro kan oppikken. Daarnaast zijn er iedere dag wel talloze sales waar je zeker naar moet kijken, Gears of War 4 heeft bijvoorbeeld hoge korting bij bol.com.

1. Giftcards

Mocht je na alle tips nou nog niet weten wat je voor Sinterklaas moet vragen, neem dan gewoon een giftcard! Met giftcards kun je zelf bepalen waarvoor je het wilt gebruiken. Misschien loopt je Playstation Plus abonnement net af of wacht je liever tot er een game on sale is in de Steam Store. Bij een Giftcard maakt het niet uit, je kunt het allemaal zelf bepalen.
Giftcards variëren meestal tussen de 10 en 50 euro.

Populair Nieuws