Deze nieuwe LEGO-pakketten zouden we wel willen kopen

Article
zaterdag, 04 maart 2023 om 11:00
game of thrones kit haringtonf1632215529
De woordkeuze zouden is een bewuste keuze, want de volgende LEGO-pakketten bestaan niet. Of moeten zeggen nog niet? Want wat niet is, kan natuurlijk nog komen! Hier zijn onze tips voor nieuwe LEGO-pakketten die wat ons betreft meer dan welkom zijn.

Game of Thrones

Deze eerste optie voor een nieuw LEGO-pakket ligt misschien niet zo heel erg voor de hand, gezien de Game of Thrones tv-serie allang afgelopen is. Aan de andere kant heeft deze serie wel echt indruk achtergelaten op een hoop mensen en is het nog niet zo heel lang geleden dat House of the Dragon, een spin-off, werd uitgezonden. En zeg nou eens zelf, een LEGO-pakket vol met draken en grote eieren, zou dat niet een aangename toevoeging zijn?
LEGO is natuurlijk bedoeld voor alle leeftijden, dus sommige dingen uit de serie kunnen maar beter niet vertaald worden naar LEGO, zoals de vele seksscènes en verkrachten in incestmomenten (wat een nare serie eigenlijk als je hierover nadenkt). Maar de draken van Daenerys zijn natuurlijk fantastisch, alsook misschien wel Jon Snow als LEGO-poppetje. Of wat te denken een Hodor? Ja, wij zien het eigenlijk wel voor ons. En eigenlijk verdient Arya Stark ook wel haar eigen LEGO-poppetje!
max verstappen helm blij pre season test 2023f1677485834

Max Verstappen

Laten we doorgaan naar Nederlands trots: Max Verstappen! Verdient onze nummer één niet gewoon zijn eigen LEGO line-up? Natuurlijk is LEGO niet onbekend in de wereld van de formule 1. Eerder kwamen er bijvoorbeeld LEGO-pakketten uit van Ferrari en McLaren, die overigens nog bijzonder duur zijn ook, maar er iets niets wat kan tippen aan Max Verstappen. Deze man moet gewoon zijn eigen LEGO-pakket krijgen, het liefst met de baan van Zandvoort erbij en een stukje Orange Army. Hoe cool zou dat zijn?!
vikings 2f1667989541

Vikings

Het volgende LEGO-pakket dat we zouden willen zien, is van geheel andere orde, vrij bruut zelfs. We denken er sterk aan dat een LEGO-pakket van de tv-serie Vikings niet zou misstaan. Zie je het al voor je? Van die kleine LEGO-poppetje met baarden en wapens in de hand, klaar om te plunderen? En voor kids is het ook helemaal prima, want die groeien ook al gewoon op met allerlei viking-verhaaltjes. Dus dit kan best! Al geldt net als bij een voorstel van LEGO Game of Thrones dat bepaalde verhalen beter niet verteld kunnen worden. Maar als bouwpakket is het een hartstikke leuk idee!

The Witcher

We gaan door naar het volgende fantasy-thema uit dit artikel. The Witcher! Je kan niet om Geralt of Riva heen. Na de boeken waren de games, met name deel 3, immens populair en duurde het niet lang voordat Netflix zijn eigen tv-serie kreeg. Sindsdien houden we van de wereld van The Witcher. Dus waarom is er eigenlijk geen LEGO-pakket van The Witcher? Stel je eens voor dat je met een Geralt poppetje speelt met een zwaar in de hand en diens paard Roach kan maken uit kleine LEGO-blokjes hoe cool is dat? En er zouden allerlei omgevingen gebouwd kunnen worden, in diverse kleuren, want The Witcher is van vele markten thuis. Ja, dit is bij uitstek een fantasy franchise die nóg meer aandacht verdient!
cobra kai seizoen 5f1674472051

Cobra Kai

Tot slot gaan we door naar onze laatste suggestie voor nieuwe LEGO-pakketten en deze is wat kindervriendelijker. Wat dachten jullie van een Cobra Kai LEGO-pakket? Lekker met karate figuurtjes aan de slag en een grote Cobra van LEGO namaken? Het zou fantastisch zijn. En hoe tof zou het zijn als er dan een bouwpakket komt waarbij je een complete dojo mag nabouwen? Wij denken dat dit zomaar eens wat geld in het laadje zou kunnen brengen. En jullie? Wat zouden jullie willen zien?