Deze films en series komen in februari op Netflix!

  Er zijn weer genoeg nieuwe films en series die deze maand op Netflix zullen verschijnen. Spannende series en mooie romantische films die voor Valentijnsdag toch goed van pas komen. Er is in elk geval voor ieder wat wils!

  Christos Kalohoridis / Netflix

  Locke & Key

  Het eerste seizoen van deze gloednieuwe nieuwe Netflix serie is sinds 7 februari te streamen. Locke & Key is een fantasy-horror serie gebaseerd op de populaire comicreeks van Joe Hill, de zoon van Stephen King. Locke & Key gaat om drie broers en zussen die verhuizen naar hun voorouderlijke huis, wanneer hun vader op mysterieuze wijze om het leven is gekomen. In het huis vinden ze sleutels die beschikken over magische krachten. Ze weten alleen niet dat er een demon is die de sleutels wil hebben en niet zal stoppen voor hij de sleutels te pakken heeft. Het eerste seizoen van Locke & Key telt tien afleveringen van ongeveer een uur.

  Netflix

  Narcos: Mexico seizoen 2

  Vanaf 13 februari is het tweede seizoen van de grote hit Narcos: Mexico beschikbaar. Het belooft een onwijs spannend seizoen te worden. In seizoen 2 duiken we terug in de drugshandel en criminaliteit in Mexico. Na de release van het eerste seizoen werd het al snel duidelijk dat er een seizoen 2 zou komen. Narcos is ontzettend succesvol voor Netflix en heeft een grote fanbase. Met de spanning en kwaliteit die deze serie te bieden heeft is dat ook niet gek.

  Netflix

  I Am Not Okay With This

  I Am Not Okay With This lijkt op de perfecte middenweg tussen Stranger Things en The End of the F***ing world. In de trailer heeft het zelfs ook een klein beetje weg van It, maar dit komt waarschijnlijk door de bekende gezichten. Ook deze nieuwe Netflix serie is gebaseerd op een boek. ‘It’ actrice Sophia Lillis zal de hoofdrol spelen. De serie gaat over de 15-jarige Sydney die worstelt met school, haar seksualiteit en de speciale gave die ze ontwikkelt waarmee ze mensen kan vermoorden met haar gedachten.

  Bettina Strauss / Netflix

  To All The Boys: P.S. I Still Love You

  Het vervolg op ‘To All The Boys I’ve Loved Before’ zal 12 februari op Netflix staan. Veel fans hebben twee jaar op de sequel gewacht, maar gelukkig is het bijna zover! In To All The Boys: P.S. I Still Love You is Lara Jean gelukkig met haar vriend Peter, totdat ze een brief ontvangt van John, haar voormalige crush. Het duurt niet lang voordat John bij Lara op de stoep staat en Lara twijfels begint te krijgen aan haar relatie met Peter. Wie zal ze uiteindelijk kiezen, John of Peter? 12 februari zullen we daar het antwoord op krijgen!

  Netflix

  Pokémon: Mewtwo Strikes Back – Evolution

  Netflix is ook bezig met een Pokémon project. Fans zullen deze nieuwe film zeker herkennen want de film Pokémon: Mewtwo Strikes Back – Evolution is namelijk een remake van Pokémon: The First Movie in 3D. In deze film komen Ash, Misty, Brock en Pikachu oog in oog te staan met Mewto, een sterke Pokémon die de mensheid wil vernietigen. Pokémon: Mewtwo Strikes Back – Evolution verschijnt 27 februari op Netflix.

  Michele K. Short

  All The Bright Places

  All The Bright Places is 28 februari op Netflix te zien. Het is een verfilming op het gelijknamige Young Adult boek geschreven door Jennifer Niven. Elle Fanning en Justice Smith spelen twee tieners uit twee totaal verschillende sociale kringen die verliefd op elkaar worden en elkaar helpen met hun problemen.

  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.