Nanny McPhee-acteur Raphaël Coleman is op 25-jarige leeftijd overleden

  Acteur Raphaël Coleman is op 7 februari op 25-jarige leeftijd overleden. De Brit vergaarde bekendheid als het roodharige jongetje Eric Brown in de beroemde kinderfilm Nanny McPhee.

  Universal Pictures

  De moeder van Raphaël Coleman, Liz Jensen, laat via Twitter weten dat haar zoon afgelopen vrijdag onverwacht is overleden. De stiefvader van Coleman laat op Facebook weten dat de acteur tijdens het joggen is ingestort.

  "Rust in vrede, mijn geliefde zoon Raphaël Coleman, aka Iggy Fox. Hij overleed terwijl hij deed waar hij van hield, werken voor de nobelste zaak die er is. Zijn familie had niet trotser kunnen zijn. Laten we alles vieren wat hij in zijn korte tijd heeft bereikt en zijn nalatenschap koesteren."

  Liz Jensen, moeder van Raphaël Coleman

  Raphaël Coleman werd bekend als Eric Brown in de film Nanny McPhee met Emma Thompson. Later speelde hij ook in It's Alive en The Fourth Kind. Hij hield zich de laatste tijd voornamelijk bezig als activist voor het klimaat. Hij studeerde als natuurbeschermer en kwam daarna terecht bij Extinction Rebellion waar hij als video's opnam voor social media. Tijdens zijn tijd als activist stond Coleman bekend onder de naam James Iggy Fox. Hij is uiteindelijk 25 jaar oud geworden.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.