Borderlands 3 deelt hartjes en een verhoogde level cap uit tijdens Valentijnsdag

  Valentijnsdag is aanstaande en om dat te vieren organiseert Gearbox het Broken Hearts Day voor Borderlands 3. In tegenstelling tot wat de naam suggereert duur het evenement een week en worden er interessante extra’s uitgedeeld aan voor spelers.

  Voor de één is Valentijnsdag de perfecte dag om zielsgelukkig door te brengen met zijn of haar geliefde, voor de ander is het een verschrikkelijke dag om snel te vergeten. Gelukkig is er de Broken Hearts Day voor de laatstgenoemde groep. Volgens Gearbox is het Borderlands 3-evenement namelijk het perfecte middel tegen liefdesverdriet.

  Tijdens Broken Hearts Day zullen vijanden in Borderlands 3 soms een hart rond hun hoofd hebben zweven. Wanneer je deze kapot schiet word je getrakteerd op een speciaal effect. Zo kan onder andere je hele team een buff krijgen, kan een vijand omgevormd worden tot een vriend of het hart explodeert simpelweg in een regen van loot. Des te meer harten je breekt, des te meer andere beloningen die je daarnaast vrijspeelt. Zo zullen er speciale skins zijn en exclusieve Legendary Weapons. Heb je geen zin in al die harten, dan is het evenement ook simpel uit te schakelen via het menu.

  Liefde voor elke Borderlands 3-speler

  Het Broken Hearts Day is ongeacht of je de beloningen wil verzamelen interessant voor elke speler. Gelijktijdig met het evenement zal namelijk de maximale level cap worden verhoogd van 50 naar 53. Dat betekent dat je uiteindelijk drie extra skill points tot je beschikking krijgt om te gebruiken. Wanneer dit alles precies van start gaat is nog niet bekend. Broken Hearts Day en de verhoogde level cap zullen online komen met de patch van februari.

  Borderlands 3

  Verkijgbaar vanaf 13 september 2019

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.