Deze Marvel helden gaan hopelijk verder op Disney+

  Een aantal Netflix original series van Marvel helden konden helaas niet verder na de release van Disney+. Deze series hopen we natuurlijk zeker terug te zien voor een vervolg, want wat waren ze vet!

  Netflix

  Toen in 2018 bekend werd gemaakt dat Iron Fist gecanceld zou worden konden we al vrezen voor het ergste. Niet lang daarna werd de hele groep Marvel helden op Netflix stopgezet. Netflix raakt twee jaar na het uitbrengen van het laatste seizoen de rechten van de helden kwijt. Er zit alleen nog wel een heleboel potentie in deze series. Vandaag gaan wij de vetste drie van het stel met jullie af.

  Daredevil

  De populairste van de uiteindelijk zes series kan natuurlijk niet uit deze lijst blijven. Daredevil was vanaf het begin tot het eind een enorm populaire serie op Netflix. Daredevil gaat over de blinde Matthew Murdock. Matthew wordt op jonge leeftijd blind door een ongeluk. Als de vader van de jongen ook nog eens overlijdt, komt hij terecht bij een blinde vechtersbaas genaamd Stick.

  Stick leert hem dat zijn blindheid eigenlijk een gave is en hij het op een hele speciale manier kan gebruiken. Hij leert Matt alles om zich heen te voelen, waardoor hij misschien niets ziet, maar wel degelijk weet wat er om hem heen gebeurt. Ook wordt Matt hierdoor een heuse vechtersbaas die met wat hulp op zijn tijd de straten van New Yorks Hell’s Kitchen veilig houdt. Bij veel series is het na drie seizoenen wel mooi geweest en hoewel Daredevil een genot is om naar te kijken waren wij nog lang niet klaar met deze enorm vette superheld.

  The Punisher.

  Frank Castle, The Punisher, wordt geïntroduceerd in Daredevil, waar hij op een iets moordlustigere manier achter dezelfde schurken aangaat als Daredevil zelf. Franks doel is alleen niet de straten van Hell’s Kitchen schoonmaken, maar zijn familie wreken. Zijn gezin is vermoord in een achterbaks complot en Frank doet er alles aan de daders hiervan op te sporen en zijn wraak te laten voelen.

  Hoewel dit Frank doet laten klinken als een slecht persoon weet hij in de serie toch vaak het tegendeel te bewijzen. Hij bewijst keer op keer voor niets te stoppen om de mensen om wie hij geeft te beschermen. De serie, waarvan al voordat het laatste seizoen uitkwam bekend was dat het ging stoppen, kwam alleen wel tot een wat abrupt einde. Er zijn een heel aantal dingen, waaronder natuurlijk onze Punisher zelf, waarvan wij graag nog een heleboel meer zouden zien in deze fantastische serie.

  The Defenders

  In The Defenders komen op Frank Castle na alle helden uit de series bij elkaar om de wereld te redden van de meest gevaarlijke ondergrondse operatie van allemaal te bestrijden. In deze serie zetten Daredevil, Iron Fist, Jessica Jones en Luke Cage samen met al hun vrienden alles op alles om de levens van een heleboel mensen te redden.

  Eén van de bijzondere dingen aan The Defenders is dat de serie op een bepaalde manier ieder van de vier hoofdpersonen een speciale rol geeft in de serie. Ook geeft het einde totaal niet het idee dat de productie van deze serie afgelopen was, eerder zelfs net begonnen. Wij zouden van The Defenders enorm graag een vervolgseizoen zien.

  Is er een kans?

  De kans dat Disney+ deze series allemaal, of zelfs één, gaat vervolgen is zeker niet groot, maar hopen mag altijd. Ook is de kans dat Disney op hun eigen manier iets gaat doen met deze personages absoluut aanwezig. Wij hopen in ieder geval meer te zien van deze enorm vette reeks van series.

  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.