Marvel Punisher en Jessica Jones gecanceld op Netflix

  De twee Marvel series waar nog enige hoop voor was op Netfix zijn nu ook geannuleerd. Daredevil, Iron Fist en Luke Cage gingen deze twee series al voor, maar ook Marvel’s Punisher en Jessica Jones worden nu van de buis gehaald.

  Netflix

  Voor deze twee Marvel series op Netflix was er nog hoop, maar het heeft niet lang geduurd voordat ook The Punisher en Jessica Jones het loodje moesten neerleggen. Netflix heeft aangegeven aan nieuwswebsite Deadline dat The Punisher stopt na twee seizoenen en Jessica Jones stopt na drie seizoenen. Het derde seizoen van Jessica Jones moet nog komen en die komt dan ook nog wel naar Netflix.

  De reden van het stoppen van beide series zal, net als bij Daredevil, Luke Cage en Iron Fist het geval was, te maken hebben met de overname van Marvel door Disney. Disney komt namelijk met haar eigen streamingsservice, Disney+, en wil daar Marvel-series op gaan uitzenden. Als Disney+ exclusieve content wil hebben, zullen de huidige Marvel series op Netflix verdwijnen.

  Marvel Punisher en Jessica Jones laatste twee Marvel series

  The Punisher en Jessica Jones zijn de laatste twee Marvel series waarvan we nog niet zeker wisten dat ze gecanceld zouden worden, tot nu dan. De Marvel serie die nog overblijft op Netflix is The Defenders, maar die kan meer worden gezien als mini-serie en daar komt waarschijnlijk ook geen nieuw seizoen van.

  De Marvel films die op het moment van schrijven nog op Netflix staan zijn Thor: Ragnarok, Marvel’s Avengers, Avengers: Age of Ultron, Iron Man 2 & 3, Captain America: The First Avenger en Ant-Man. Het is wellicht een kwestie van tijd totdat ook deze titels verdwijnen. Marvel heeft in de toekomst nog plannen voor verschillende series over Loki, Bucky & Falcon en The Vision and the Scarlet Witch.

  Ben je een Netflix liefhebber en kijk je graag series op deze streamingservice? Bekijk dan eens onze special over de beste series in 2019 om naar uit te kijken.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.