Deze films en series zullen in maart op Netflix verschijnen!

Article
dinsdag, 03 maart 2020 om 15:51
w unit 11995f1583147451
Het is alweer maart en dat betekent dat we deze maand weer nieuwe films en series op Netflix kunnen bekijken. Hieronder vind je een aantal uitgelichte films die je vanaf maart kan zien. Naar welke film of serie kijk jij het meeste uit?

Spenser Confidential (Netflix Original)

De maand begint al goed met de release van de hilarische actiefilm Spenser Confidential. In deze film speelt Mark Wahlberg een ex-politieagent. Wanneer twee politieagenten uit Boston worden vermoord, besluit Wahlbergs personage achter de daders te gaan. Dit doet hij samen met zijn praktische huisgenoot, gespeeld door Winston Duke.
Spenser Confidential kun je vanaf 6 maart op de streamingdienst bekijken. Naast bekende acteurs Mark Wahlberg en Winston Duke zijn er ook bekende gezichten die we in deze film zullen terugzien, waaronder Iliza Shlesinger, Akan Arkin en bekende rapper Post Malone.
mv5body4owu5mtutmdjhys00njdmltllmdgtnwi2y2e2yjg3zwfkxkeyxkfqcgdeqxvynjg2njqwmdq at v1 sx1531 cr001531999 alf1583153653

Spider-Man: Far From Home

Ook voor de superhelden-fans is er deze maand goed nieuws! Vanaf 1 maart is Spider-Man: Far From Home op Netflix te zien. Door de deal die Marvel met Sony heeft gesloten, zijn veel van de Spider-Man films op Netflix beschikbaar. Spider-Man: Far From Home is de tweede film uit de reeks met Tom Holland. Naast Spider-Man: Far From Home kunnen we deze maand nog veel meer Blockbusters op Netflix verwachten zoals Resident Evil: Apocalypse en Extinction, John Wick 3: Parabellum en Mission Impossible: Fallout.
Het verhaal van Far From Home speelt zich af na de gebeurtenissen van Avengers Endgame. Nadat Thanos is verslagen en de helft van de wereldbevolking is teruggekeerd probeert Peter Parker zijn leven als scholier weer op te pakken. Peter gaat met zijn klas op een schooltripje naar een aantal Europese landen. Het duurt alleen niet lang voor een aantal superschurken en een mysterieuze superheld komen opdagen om Peter's tripje te verstoren.
200226105842 06 i am jonas netflix hulu amazon march exlarge 169f1583161228

I Am Jonas (Netflix Original)

Naast het uitbrengen van een aantal Netflix Original series zijn er ook een paar gloednieuwe films die Netflix in maart zal uitbrengen. I Am Jonas is daar een van. Deze Franse film vertelt het verhaal over een jonge man die door zijn onrustige verleden wordt achtervolgd. In de film denkt Jonas niet alleen terug aan dit verleden, maar ook aan zijn impulsieve, gevaarlijke maar tegelijkertijd onweerstaanbare ex-vriend Nathan. I am Jonas zal 6 maart op Netflix verschijnen.
csv2 202 sc038f1583147872

Castlevania (seizoen 3)

In maart zijn er veel series die een nieuw seizoen erbij krijgen. Eén van deze series is de Netflix Original Castlevania. Na het succes van het eerste en tweede seizoen is het niet gek dat er ook een derde seizoen aan zit te komen. In seizoen 3 volgen we de helden Alucard, Trevor Belmont en Sypha Belnades. Na de dood van Dracula zijn er genoeg andere, gevaarlijke wezens die een bedreiging voor de wereld en de mens vormen.
Gelukkig hoeven fans niet heel lang meer te wachten. Seizoen 3 van Castlevania zal vanaf 5 maart beschikbaar zijn. Dit derde seizoen zal nog meer actie bevatten. Aangezien het budget voor dit seizoen een stuk groter is geworden, kunnen we ook meer afleveringen verwachten.
tlftk 107 unit 02118rf1583148006

The Letter for The King

Als Nederlander komt deze titel je vast bekend voor. Netflix zal deze maand namelijk een serie uitbrengen die gebaseerd op het bekende boek: 'Een brief voor de koning', geschreven door Tonke Dragt. De serie zelf zal alleen niet in het Nederlands zijn, in plaats daarvan zal de volledige serie in het Engels worden geproduceerd. Toch zal de serie naast het verhaal nog een Nederlands tintje hebben. Zo zal Nederlands acteur Gijs Blom de rol van de schurk op zich nemen. Eén van de bekendste namen die we in deze serie kunnen terugzien is Lord of the Rings-acteur Andy Serkis. Hij zal de rol van Mayor Mistrinaut op zich nemen.
The Letter for The King is vanaf 20 maart op Netflix te zien.
mcjw 102 unit 00909rc

Self Made: Inspired by the Life of Madam C.J. Walker

Deze maand zal er nog een nieuwe Netflix Original serie op de streamingdienst verschijnen. In Self Made: Inspired by the Life of Madam C.J. Walker zien we bekende actrice Olivia Spencer in de rol van Sarah Breedlove, Amerika's eerste self-made millionaire. In deze inspirerende serie zien we hoe een vrouw in de negentiende eeuw een van de rijkste inwoners van de Verenigde Staten wordt door een eigen lijn van haarproducten op te zetten voor afro-Amerikaanse vrouwen. Self Made: Inspired by the Life of Madam C.J. Walker is vanaf 20 maart te zien op Netflix.