Deze FIFA 17 Eredivisie clubs gaan jullie spelen!

Article
donderdag, 06 oktober 2016 om 16:31
xgn google image
FIFA 17 is al een tijdje uit en ook deze titel in de FIFA-reeks blijkt mateloos populair. Vorige week vroegen we jullie met welke FIFA 17 Eredivisie clubs jullie aan de slag gaan. De poll is gesloten en de resultaten zijn binnen, dus lees snel verder!
FIFA weet elk jaar fans weer tevreden te stellen en ook dit jaar was dat niet anders. In onze review kreeg de game dan ook een dikke 9.3. We waren benieuwd met welke Eredivisie clubs jullie het eerst aan de slag zouden gaan en hebben daarom vorige week een poll voorgelegd. Doordat jullie zo massaal gestemd hebben, kunnen we nu bekendmaken welke FIFA 17 Eredivisie clubs het populairst zijn onder de lezers van XGN.nl.

De populairste FIFA 17 Eredivisie clubs

Klik snel verder om te bekijken welke FIFA 17 Eredivisie clubs de top 5 gehaald hebben!
98919

5. Sparta Rotterdam, AZ, FC Groningen en FC Utrecht

Met elk 3% van alle stemmen hebben deze vier clubs een gedeelde vijfde plek weten te bemachtigen. Daarmee hebben deze clubs het voor elkaar gekregen om een plekje in de top 5 te winnen.
98920

4. FC Twente

Deze FIFA 17 Eredivisie club heeft de vierde positie weten te behalen met 9% van alle stemmen en laat daarme de vier clubs die hiervoor besproken zijn ver achter zich. De landskampioen van seizoen 2009/2010 staat momenteel in de eredivisie op de zevende plaats, maar in onze poll eindigt de club een stuk hoger.
98921

3. PSV

De Eindhovense club PSV heeft 14% van alle stemmen gekregen en heeft daarmee de derde plek weten te bemachtigen. Hiermee komen de Eindhovenaren in deze poll terecht op dezelfde plek als in de Eredivisie. Daarnaast bezit PSV de beste speler uit het spel. Andres Guardado mag zich de beste Eredivisie speler in FIFA 17 noemen.
98922

2. Feyenoord

Het Rotterdamse Feyenoord heeft 20% van al jullie stemmen binnengesleept, waarmee de club op de tweede plek belandt. Kenneth Vemeer wordt gezien als de beste Feyenoorder in FIFA 17, op de voet gevolgd door linksback Terence Kongolo. De Rotterdammers mogen dan in de Eredivisie op de eerste plek staan, in deze poll moeten ze die plek toch afstaan aan de nummer 1. Dat is natuurlijk...
98924

1. Ajax

Met maar liefst 30% van alle stemmen, 10% meer dan de nummer twee, is Ajax de absolute winnaar van deze poll. De club uit Amsterdam heeft dus niet alleen de meeste landskampioenschappen op naam staan, het blijkt ook de meest populaire FIFA 17 Eredivisie club te zijn. De beste Ajacieden in de game zijn Davy Klaassen, Joël Veltman en de sindskort aangetrokken Hakim Ziyech. Alledrie hebben een gemiddelde beoordeling van 80.

Populair Nieuws