Welke Pokemon Sun and Moon starter Pokemon ga jij kiezen? [poll]

Article
donderdag, 06 oktober 2016 om 18:00
xgn google image
Volgende maand komen Pokemon Sun en Pokemon Moon uit en inmiddels zijn de eerste evoluties van de starter Pokemon bekend. Elk Pokemon-avontuur begint met de keuze van je starter. Daarom willen we van jullie weten welke Pokemon Sun and Moon starter Pokemon jullie kiezen.
Traditioneel heeft elke Pokemon game in de main franchise (met uitzondering van Yellow) de keuze uit drie verschillende starter Pokemon van het type vuur, water of gras. In Pokémon Sun en Pokemon Moon is dit niet anders en de starter Pokemon voor deze aankomende titels zijn al enige tijd bekend. Nu de release van de game steeds dichterbij komt en de eerste evoluties bekend zijn hebben jullie wellicht al een keuze gemaakt van de starter Pokemon waar jullie mee willen starten in jullie eerste playthrough van de game.
De starters voor Pokemon Sun and Moon zijn Rowlett, van het grastype, Popplio, van het watertype en Litten, van het vuurtype.
Rowlett is een Pokemon die geïnspireerd is op een uil en evolueert in Dartrix, beide Pokemon hebben als tweede type het vliegtype. Popplio is een zeeleeuw-Pokemon en evolueert in Brionne. De katachtige Litten evolueert in Torracat. Zowel de water als de vuur type Pokemon hebben geen tweede type.
Laat een stem achter in de poll om ons te laten weten welke Pokemon Sun and Moon starter Pokemon jij gaat kiezen.

Pokemon Sun and Moon starter Pokemon

Populair Nieuws