Deze animatiefilms kunnen we verwachten in 2020

  Er staan een hoop nieuwe animatiefilms ingepland voor 2020. Sommige zijn een vervolg op vele animatie klassiekers. Op sommige moeten we helaas nog iets langer wachten omdat ze uitgesteld zijn vanwege het coronavirus.

  Warner Bros. Entertainment Inc.

  Scoob

  We kennen hem allemaal wel: Scooby Doo. In de nieuwe film Scoob zien we de vriendschap ontstaan tussen Scooby, Shaggy, Velma, Daphne en Fred. Later vormen ze een team dat we allemaal kennen als 'Mystery Incorporated' en lossen ze elk mysterie op. In één van hun nieuwe mysteries komen ze in aanraking met de Blue Falcon en moeten ze het opnemen tegen Dick Dastardly. Er is nog geen exacte datum voor de film. Scoob zou eigenlijk op 13 mei moeten komen, maar we moeten nog even geduld hebben.

  Sony Pictures Entertainment

  Peter Rabbit 2: The Runaway

  De verhalen van Beatrix Potter kregen in 2018 al een nieuw jasje, maar dit jaar komt er een vervolg op de succesvolle remake van Peter Rabbit. In Peter Rabbit 2: The Runaway zijn Bea, Thomas en de konijnen één groot gezinnetje en Pieter kan niet uit de problemen blijven. Als hij buiten de muren van de boerderij treedt doet zijn familie er alles aan om hem terug naar huis te krijgen. Peter Rabbit 2: The Runaway wordt op 5 augustus in de bioscopen verwacht.

  The SpongeBob Movie: Sponge on the Run

  In de nieuwe SpongeBob film zien we hoe SpongeBob en zijn huisdier Gerrit bij elkaar komen. Later wordt Gerrit vermist en gaan SpongeBob en Patrick op zoektocht door de Atlantische stad. De film zou in eerste instantie op 28 mei in de bioscopen verschijnen, maar de vraag is of de bioscopen dan al open zijn of nog langer gesloten zijn.

  DreamWorks Animation

  Trolls World Tour

  Na de eerste films Trolls komt Universal met de film Trolls World Tour. Poppy en Branch ontdekken zes andere soorten trollen van verschillende soorten landen die elk te maken hebben met een muziekgenre. De landen zijn Pop, Rock, Funk, Country, Techno en Klassiek. Wanneer de koningin van Hardrock alle muzieklanden wil vernietigen, proberen Poppy en haar vrienden alle landen met elkaar te verenigen. De film zou in eerste instantie op 22 april in de bioscoop komen, maar vanwege het coronavirus gaat dat niet. Nou heeft Universal daarom besloten dat de film zo snel mogelijk op On Demand te zien zal zijn.

  DreamWorks Animation

  The Croods 2

  De holbewoners die bang zijn voor verandering komen terug met een tweede film. Er is nog niet zo veel bekend van The Croods 2, alleen dat hij in december 2020 zou verschijnen. De eerste film gaat over een familie holbewoners die bang zijn voor verandering in hun leven totdat ze een jongen ontmoeten die ze allerlei nieuwe dingen leren. Na een zware aardbeving moet de familie ook nog eens hun huis verlaten en ontkomen ze niet aan de nieuwe dingen die op hun pad komen.

  Minions: Rise of Gru

  Na de 3 Despicable me films krijgen de Minions hun eigen film die enorm goed werd ontvangen door het publiek. Nu krijgen ze een tweede film waar we de schurk Gru zullen terug zien, maar dan in zijn jonge jaren. Gru probeert zich tussen de andere schurken te mengen, maar schurken vinden hem een lachertje. Helaas werd bekendgemaakt dat de film niet in 2020 meer zal uitkomen, maar in juni 2021.

  Walt Disney Studios Motion Pictures

  Soul

  Joe Gardner is een muziekleraar met een passie voor jazz. Hij droomt ervan om op het podium te staan. Wanneer hij een kans aangeboden krijgt om in de Half Note club te spelen, overkomt hem een ongeluk onderweg naar huis. Hij valt in een put en zijn lichaam transporteert naar het centrum You Seminar, een centrum vol met zielen dat later naar een pasgeboren kind wordt getransporteerd.

  Gardner gaat samen met een ziel in opleiding. Op zoek naar een oplossing om terug te keren naar de Aarde. Soul staat ingepland voor 17 juni, maar weinig films zijn nog zeker van een einddatum vanwege het coronavirus.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.