Deze 5 vette superhelden films komen eraan

  Superhelden films zijn de afgelopen jaren enorm populair geworden. Vooral de Avengers deden het heel erg goed bij het publiek. Maar ook buiten Marvel zijn er een aantal hele vette superheldenfilms uitgekomen en er staan er nog een stuk meer op het programma. Vandaag gaan wij de vijf vetste superhelden films die eraan komen af.

  © 2017 - Disney/Marvel

  Black Widow

  We zijn bijna gedwongen om deze lijst af te trappen met Black Widow. Deze film over ex-spion Natasha Romanoff gaat ongetwijfeld een daverend succes worden. Black Widow was al jaren een deel van de Avengers en fans zijn gek op haar, maar nog nooit eerder kwam er een film over haar uit. Wij zijn dan ook heel erg blij dat de film vanaf 6 november in de bioscoop te zien zal zijn. Eindelijk krijgen wij het verhaal van Black Widow te zien. Ook komen er een aantal bekende namen in de film voor. Zo zal bijvoorbeeld Robert Downey jr. nog een keer terugkeren in de Marvel films en zal Olivier Richters, ook wel bekend als the Dutch Giant, een rol spelen in de film. Wij kunnen niet wachten!

  The Batman

  Nog nooit was een Batman trailer zo duister als die van The Batman, die gepland staat voor 2021. Dit is dan ook alles wat de fans van de superheld willen in Batman films. In de trailer zijn al een hoop vette beelden te zien en kunnen wij al het een en ander raden. Robert Pattinson als Batman zal strijden tegen onder anderen ‘The Riddler’ die velen al zullen kennen van de stripboeken of de Netflix serie Gotham. Wel werd The Batman recentelijk nog opgehouden, omdat hoofdpersoon Robert Pattinson gediagnostiseerd was met het Coronavirus, maar gelukkig kunnen ze ondertussen weer verder. Wij hopen zo snel mogelijk meer duidelijkheid te krijgen over de releasedatum van The Batman.

  Doctor Strange 2

  Natuurlijk willen wij allemaal ontzettend graag meer zien van Benedict Cumberbatch als Doctor Strange. Dit gaan we dan ook zeker krijgen. Doctor Strange 2 staat pas gepland voor 2022, maar zal waarschijnlijk een heus spektakel worden. Met alle plannen die Marvel heeft voor het universum, zullen we ongetwijfeld een aantal hele vette crossovers en nieuwe personages zien in deze film. Ook willen we natuurlijk gewoon heel graag meer zien van Doctor Strange zelf, die sinds Infinity War en Endgame een echte fan favorite geworden is. Deze enorm vette Avenger heeft dan ook een aantal hele bijzondere krachten en een geniale manier van doen. Geef ons maar meer van Doctor Strange!

  The Suicide Squad (Suicide Squad 2)

  Van het tweede deel van Suicide Squad hebben wij hele hoge verwachtingen. De film die dit keer geregisseerd zal worden door James Gunn toonde al een aantal veelbelovende beelden en een aantal bekende, maar vooral een heleboel nieuwe gezichten. Zo zagen we in de teaser bijvoorbeeld fan favorite Harley Quinn langskomen, maar ook John Cena zal in de film een rol spelen als Peacemaker. Hij zelf beschrijft zijn personage als een ‘douchy Captain America’. Het is al bekend dat deze antihelden zullen gaan strijden tegen nazi’s in een oud laboratorium. Verder weten we nog niet hoe de film precies zal gaan uitpakken, maar het belooft in ieder geval heel veel goeds.

  Thor: Love and Thunder

  Natuurlijk hebben we allemaal ontzettend veel zin in het vierde deel van Thor. De God of Thunder maakte een echte favoriet van zichzelf in zowel het derde deel van Thor als de laatste twee Avenger films. Ook maakte Thor een hoop nieuwe vrienden, waaronder de Guardians of the Galaxy, maar die zullen we waarschijnlijk niet terugzien in de film. Wel gaan we een aantal andere bekende gezichten zien in Thor: Love and Thunder, zoals Tessa Thompson als Valkyrie, Tom Hiddleston als Loki en Natalie Portman als Thors ex-vriendin Jane Foster. Wij hopen snel meer informatie te krijgen over de film die momenteel gepland staat voor februari 2022.

  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.