Deze 4K TV's zijn met korting te scoren en ideaal voor het EK

Article
dinsdag, 28 mei 2024 om 18:00
voetbal kijkenf1645632304
Met het EK 2024 in aanzicht wil je natuurlijk wel een goede 4K TV in huis hebben om alle wedstrijden op te volgen. Deze deals zijn ideaal om te scoren voor het kampioenschap.

LG OLED55C34LA

De meeste voetbalfans willen een wedstrijd van het Nederlands elftal natuurlijk het liefst live meemaken in het stadion, maar dat is niet voor iedereen mogelijk. Zo zijn de kaartjes vaak peperduur, moet je vrij kunnen krijgen en dan is er ook nog het vervoer naar de desbetreffende stadions in Duitsland.
Maar met een goede TV kom je al een heel eind om de echte ervaring naar je eigen woonkamer te halen. Een perfect voorbeeld daarvan is de LG OLED55C34LA, een 55 inch televisie (al is hij ook in andere maten beschikbaar) met een prachtig en kleurrijk OLED-scherm. En dankzij de OLED EVO-techniek is het display een stuk helderder dan andere televisies met de technologie, zodat zonlicht op het scherm geen factor speelt.
Niet alleen spatten de kleuren, waaronder het prachtige groene gras in de stadions, van het scherm, alles ziet er ook nog eens enorm vloeiend uit. En dat is geen overbodige luxe wanneer de bal alle kanten over het veld vliegt. Die vloeiendheid komt door de 100Hz refresh rate van de LG OLED55C34LA en de slimme a9 Gen 6 processor, die er altijd voor zorgt dat het beeld haarscherp is.

Sony Bravia OLED XR-55A80L

Lange tijd is Sony sponsor geweest van de UEFA Champions League - en doet dat nog steeds door middel van PlayStation - dus je zou van het bedrijf verwachten dat ze televisies maken die uitermate geschikt zijn voor voetbal.
En dat maakt Sony dan ook, met bijvoorbeeld de Sony Bravia OLED XR-55A80L. Net zoals de 4K TV van LG, maakt ook de Bravia gebruik van een OLED-display voor diepe kleuren en een perfect contrast. En ook dit model maakt gebruik van een 100Hz refresh rate om te zorgen dat de bal altijd scherp en goed zichtbaar blijft op je scherm.
Sony heeft daarnaast een interessante feature toegevoegd in de vorm van Acoustic Surface Audio+. Deze technologie zorgt ervoor dat het geluid daadwerkelijk uit het scherm komt, precies uit de plek waar het geluid vandaan komt. Voert er iemand bijvoorbeeld een stevige tackle uit, dan zal je precies weten waar het contact plaatsvindt op het veld.

Samsung QD OLED 65S95C

LG is niet de enige producent van OLED-schermen als het aankomt op televisies. Ook Samsung produceert namelijk schermen en de Zuid-Koreaanse fabrikant maakt daarbij gebruik van een eigen technologie: Quantum Dot.
Waar LG’s versie van OLED (genaamd WOLED) kleuren genereert door kleur weg te filteren, zorgt QD-OLED ervoor dat de pixels worden omgezet naar de juiste kleur. Het klinkt als een klein verschil, maar het zorgt ervoor dat QD-OLED een hogere helderheid kan bieden en ook nog eens een breder kleurenspectrum.
En TV met die technologie, zoals de Samsung QD OLED 65S95C, is dan ook een goede keuze als je een nieuw model zoekt om het EK op te volgen. Net zoals de voorgaande televisies biedt ook dit model een 100Hz refresh rate aan en is hij in meerdere groottes te verkrijgen. En nog het mooiste: ook met lekker veel korting.

Samsung Neo QLED 55QN85C

Niet alleen OLED-televisies zijn geschikt om het EK op te volgen. Samsung maakt bijvoorbeeld ook Mini-LED-televisies. Dat zijn LCD-televisies, maar met veel kleinere lampjes dan gebruikelijke LCD-displays. Dat betekent dat er een stuk meer contrast kan worden getoond, accuratere kleuren en ook nog eens een veel hogere helderheid. Met Mini-LED hoef je je dus écht geen zorgen te maken om zonlicht, wat waarschijnlijk geregeld voor gaat komen in juni.
De Samsung Neo QLED 55QN85C is één van de televisies die gebruikmaakt van Mini-LED. De bal is net zoals de andere modellen goed te volgen dankzij een 100Hz refresh rate en dankzij Object Tracking Sound kan je ook goed de actie op het veld volgen. Net alsof je zelf op de tribune zit.
Ondanks dat Mini-LED in de buurt komt van de prestaties van OLED, zonder nadelen als burn-in, is het een stuk goedkoper om te produceren. Daardoor ben je goedkoper uit dan met een OLED-televisie. Helemaal als je gebruikmaakt van onderstaande deal.

TCL QLED 55C743

Er zijn tegenwoordig een stuk meer televisiefabrikanten dan alleen de grote namen als LG, Samsung en Sony. TCL timmert de laatste jaren bijvoorbeeld hard aan de weg en heeft geregeld modellen met een zeer aantrekkelijk prijskaartje.
Neem bijvoorbeeld de TCL 55C7433. Deze 55 inch 4K TV heeft een QLED-display, dat net zoals QD-OLED gebruikmaakt van de Quantum Dot-technologie. Verwacht dus kleurrijkere beelden en een hogere helderheid dan andere LCD-televisies. Bovendien is alles ook nóg soepeler dankzij een refresh rate van maar liefst 144Hz.
Zoek je dus een TV voor het EK voor een zacht prijsje met sterke specificaties, dan ben je met de TCL 55C7433 aan het juiste adres. En momenteel kan je hem ook nog eens met korting scoren voor een nog lagere prijs.

Populair Nieuws

Laatste Reacties