Bol stunt met hoge korting op games tijdens 10-daagse

News
zondag, 26 mei 2024 om 10:00
assassins creed mirage
Afgelopen vrijdag is Bol begonnen met de 10-daagse sale. En dat is goed nieuws voor gamers, want je kan momenteel profiteren van hoge korting op een heel scala aan games.
De laatste jaren is het ontwikkelen van games enorm duur geworden. Projecten voor grote AAA games kosten tegenwoordig klauwen met geld. Het vorig jaar uitgekomen Marvel’s Spider-Man 2 kostte bijvoorbeeld maar liefst 315 miljoen dollar in totaal om aan de man te brengen, al valt daar ook de kosten voor marketing onder.
Het is dan ook niet zo vreemd dat er de laatste tijd veel ontslagen vallen in de game-industrie en studio’s worden gesloten. Als er één project qua verkopen tegenvalt, dan staat meteen alles in de rode cijfers. En naast de ontslagen proberen uitgevers ook op een andere manier de kosten terug te verdienen, namelijk door de prijzen voor games te verhogen.
Veel nieuwe titels hebben een prijskaartje van maar liefst 70 euro en als je een first-party game in de PlayStation Store of Xbox Store probeert te kopen, dan kan je zelfs gedag zeggen tegen 80 knaken. Het is daarom geen overbodige luxe om te wachten op een mooie sale, zodat games een beetje betaalbaar blijven.

Games scoren met korting

Gelukkig is het momenteel tijd voor zo’n uitverkoop. Tijdens de 10-daagse sale van Bol gaat namelijk een groot gedeelte van het assortiment van de winkel in de sale. En daar vallen ook games onder. Wij hebben alvast de beste gamedeals hieronder voor je op een rijtje gezet.
Naast deze titels zijn er nog veel meer games in de aanbieding. Check hier het volledige overzicht van games die je nu met korting kan scoren bij Bol.

Populair Nieuws