Deze 10 series op Disney+ zijn overrated

Article
zondag, 03 oktober 2021 om 10:00
disneylogof1632855639
Disney+ staat vol met prachtige pareltjes die de tijd meer dan waard zijn. Toch zitten er ook een aantal series tussen die niet zo goed zijn als mensen zeggen. In dit artikel vind je tien Disney+ series die erg overrated zijn.

Greys Anatomy

Een ziekenhuisserie over een groep chirurgen die werkt in het Seattle Grace Hospital. De show draait voornamelijk om het personae Meredith Gray, waarbij we haar leven volgen in het ziekenhuis. Deze extreem lange show heeft maar liefst 16 seizoenen, waarbij elke aflevering een uur lang is.
Tegen de tijd dat Grey's Anatomy het alweer tijd was voor seizoen 8, waren veel van de hoofdpersonages die er sinds seizoen 1 waren, verdwenen van het scherm. De serie heeft ook erg veel karakters waardoor het lastig is om alle namen te onthouden. De belangrijkste reden waarom de serie overrated is, is omdat het eigenlijk een tienerdrama is, maar met volwassen acteurs die erg intieme relaties met elkaar hebben.
grays anatomyf1631628463

The Walking dead

Een van de bekendste zombieseries ooit is The Walking Dead. De serie heeft elf seizoenen en gaat over een zombie-uitbraak in de Verenigde Staten. In deze serie moeten de overlevende van de zombie-uitbraak zien te samenwerken om zo de zombies en de menselijke vijand te verslaan, om zo een nieuwe samenleving op te bouwen. Het eerste seizoen van "The Walking Dead" is een klassieker.
Naarmate de seizoenen volgen, gaat het verhaal af en toe een beetje verloren. Sommige aflevering zijn een beetje langdradig, en ligt de focus niet eens meer op de zombies, terwijl het toch echt The Walking Dead heet. De serie lijkt steeds meer op een soap waarin de drama tussen de personages belangrijker is dan het overleven van de apocalyps. Mede hierdoor en het verdwijnen van geliefde personages uit de serie, maakt het het steeds minder interessant om naar te kijken.
walking deadf1631628396

American Horror Story

In deze horrorserie van Ryan Murphy heeft elk seizoen een nieuw thema. De serie is meeslepend en kent veel entertainment. Toch komen sommige seizoenen er veel minder goed uit dan andere.
Als een serie American Horror Story heet, zal je verwachten dat elke aflevering super griezelig is. Helaas is dit niet altijd het geval. Met vooral een dieptepunt in seizoen (Freak Show)en vijf (Hotel) van de serie, hoewel deze seizoenen genoeg enge personages hebben was het gewoon niet zo spannend als de andere seizoenen. American Horror Story vertelt ook altijd een verhaal in de openingsscène van de serie. Hierbij worden langzaam spoilers over het seizoen onthuld. Helaas is deze intro soms leuker om naar te kijken dan de aflevering zelf, wat wel echt een tegenvaller is als je naar een horrorserie kijkt.
american horror story season 9 teaser gepubliceerd 149514 1f1631628559

Glee

Glee heeft maar liefst zes seizoenen, waar we de avonturen volgen van scholieren op McKinley High. Zij vormen samen een club, onder leiding van hun Spaanse docent die niet eens Spaans kan, genaamd de Glee Club. De serie was de eerste drie seizoenen erg vermakelijk, het was inspirerend en het betekende iets. Maar nadat de hoofdpersonen waren afgestudeerd, werd het een beetje raar en zongen ze soms liedjes waarbij de kijkers veel vraagtekens hadden. Seizoen vier was oké, maar lang niet zo goed als de eerste drie seizoenen, vooral seizoen zes is zeker niet het kijken waard. Daarnaast zijn sommige storylines heel raar waardoor je je afvraagt waarom je nog kijkt.
glee 2f1631628620

The Mandalorian

The Mandolarian is een live-actionserie in het welbekende Star Wars-universum. Over het algemeen geloven mensen dat de serie best goed is, en velen noemen het zelfs het beste van Star Wars sinds de origineel trilogie. Toch is niet iedereen blij met de uitkomst van de Disney+ original. Sommigen kijkers hebben The Mandalorian beschuldigd van het pleasen van de fans. Vooral de hype over Baby Yoda gaf de serie meer credits dan dat de show zou moeten krijgen. Zonder Baby Yoda was de serie veel minder vaak bekeken.
mandalorianf1631628670

How I Met Your Mother

Deze show draait om de hoofdpersoon van Ted Mosby en zijn vrienden. De serie speelt zich af in het jaar 2030 waar de Ted aan zijn kinderen Penny en Luke vertelt hoe hij hun moeder heeft ontmoet, alleen wijkt het verhaal wel heel erg af van de ontmoeting.
Helaas was de finale van de show een grote teleurstelling voor veel fans. Verder is Ted Mosby één van de meest irritante tv-personages ooit. Hij is constant aan het zeuren over het leven en heeft veel medelijden met zichzelf. Hij wordt neergezet als een goed persoon, maar als je er goed bij stilstaat is hij dat zeker niet. Ted is ook erg wanhopig om 'de ware' te vinden. Hij zoekt constant naar 'een teken' van het universum waardoor meerdere relaties waar een toekomst in zat, kapot zijn gegaan.

The Simpsons

The Simpsons, wie heeft er nou niet van deze gele cartoonpersonages gehoord. Deze bekende sitcom uit de jaren 90 draait om de familie Simpsons bestaande uit: Homer, Marge, Lisa, Bart en Maggie. De Simpsons is de langslopende tv-serie ooit, en dat valt zeker ook te merken. Hoe kan een serie over een familie die nooit ouder wordt, veranderen of leren van de fouten die ze maken? Na 703 afleveringen is het plot van de serie nog altijd hetzelfde. Er is ook veel kritiek op het personage Bart Simpsons, de zoon van Bart. Hij zou namelijk een slechte invloed hebben op kinderen, omdat hij zo rebels is. Het personage Apu Nahasapeemapetilon, de eigenaar van de Kwik-E-Mart zou ook racistisch worden gevonden door kijkers.
the simpsons movief1631630659

Scream Queens

Scream Queens had een goed eerste seizoen met humor en horror. De show volgt de studentenvereniging Kappa Kappa Tau, die allemaal de dupe zijn van een seriemoordenaar die rondloopt op de campus. De ellende begon al 20 jaar geleden, toen een van de Kappa's stierf in bad stief wegens bevalling terwijl er een huisfeest was.
Het tweede seizoen van Sream Queens is veel minder belovend dan het eerste. Seizoen twee bevindt zich in een ziekenhuis met nieuwe acteurs zoals John Stamos en Taylor Lautner. In dit seizoen zijn de Chanels geslaagd van school en werken nu in een ziekenhuis met hun schoolhoofd Cathy Munsch en Zayday. In dit seizoen zat nog minder logica dan het vorige seizoen, waarin er steeds maar van alles gebeurde en iedereen werd vermoord. De nieuwe personages waren ook minder leuk om naar te kijken en hadden minder diepgang.

Modern family

Modern Familie is een ongelooflijk populaire sitcom. Doordat het zo populair is, is het ook snel overrated. Het eerste seizoen is misschien wel het best, waar de kijker wordt geïntroduceerd aan de vele familieleden. Na een tijdje voelde het alsof de verhaallijnen van de serie op was. De personages bevinden zich steeds in rare situaties, waarvan je je afvraagt hoe ze steeds weer dezelfde fouten kunnen maken.
modern familyf1631629050

Family guy

Deze animatieserie is speciaal gemaakt voor volwassenen. Family Guy draait om de familie Griffins, een gezin bestaande uit Peter, Lois, Meg, Chris, Stewie en hun hond Brian. De serie speelt zich af in de fictieve stad Quahog. In de serie zit veel humor met vaak een focus op de Amerikaanse cultuur, zoals politici, films/series en literatuur. Family Guy heeft veel running gags door de serie heen en verwijst ook naar grappen uit eerdere afleveringen uit de serie. Hoewel dit misschien grappig is, voelt het ook een beetje lui aan. Want waarom moet de grap opnieuw worden verteld als je ook gewoon een oudere aflevering van Family Guy kon kijken?
family guyf1631629083