Deze 10 knuffels maken jouw slaapkamer weer veilig

Article
zondag, 27 februari 2022 om 13:00
koopa shell knuffelf1645615077
Van games tot Anime, knuffels zijn er in elke vorm en maat. Deze week hebben wij de leukste knuffels eruit gepikt en voor je op een rijtje gezet.
Van het opgroeien met een favoriet maatje tot het perfecte cadeau voor je partner. De meeste mensen hebben in hun leven wel een aantal knuffels erdoorheen gesleten. Misschien ben je wel opzoek naar een nieuwe pluche om je bed wat op te vrolijken. Wij hebben 10 knuffels uitgekozen die jouw nieuwe pluche combineren met je favoriete games!

Koopa Shell

Hoewel dit trouwe wapen misschien niemand afschrikt is het goed voor veel anderen dingen. Zoals de trouwe Mario kart speler misschien wel weet is de Koopa Shell perfect om tegen iemand aan te gooien. Heel hard zal de knuffel niet aankomen maar het is de gedachte die telt.
kirby paraplu knuffelf1645614711

Parasol Kirby

Hoewel Kirby zelf er misschien wat schattig en onschuldig uitziet zal het je verbazen wat deze kleine roze bal kan opzuigen. Geen gevaar is meer veilig want na alle landen die Kirby heeft moeten redden, is jouw bed een eitje. Mocht je de knuffel mee op pad nemen, dan heeft de regen in ieder geval geen schijn van kans!
animal crossing bell bag knuffelf1645614729

Animal Crossing Bell Bag

De droom van velen: slapen op een zak met geld, of tenminste een soort van dan. Hoewel deze Animal Crossing Bell Bag helaas niet volgestopt zit met euro’s, wil dat niet zeggen dat je er niet van kunt genieten. Hou de pluche maar goed bij je want voor je het weet heeft Tom Nook hem in het vizier.
Let op: het begraven van de knuffel in een lichtgevend gat geeft je helaas niet meer Bells, alleen een vieze knuffel.
ender dragon knuffelf1645614750

Minecraft Ender Dragon

Wie anders dan de eindbaas van Minecraft kan jou beschermen? In plaats van urenlang voorbereiden om de draak te verslaan kan je met deze knuffel de Ender Dragon aan jouw zijde hebben. Laat je niet misleiden door zijn schattige uiterlijk, de draak is nog even dodelijk als we van hem gewend zijn. Dat hopen we tenminste.
pac man knuffelf1645614599

Pac-Man

Situatie: je hoort geluiden in je kast, dat moeten wel spoken zijn toch? Niet lang meer want Pac-Man gaat ze allemaal voor je opeten. Deze gele vriend neemt je mee op een nostalgisch tripje door de tijd. Is het zien van de spook-etende veelvraat niet genoeg, knijp in je nieuwe aanwinst en luister naar het iconische geluid van de game waar we al zo lang van genieten.
mario kart large banana knuffelf1645614573

Mario Kart Large Banana

Terugkerend naar het Mario kart thema hebben we nog een bekend voorwerp uit de gamereeks. Hoewel deze grote gele knuffel erg leuk in je bed zou staan is dit er eentje die je misschien liever naast je bed neerlegt. Niemand is namelijk meer veilig voor deze glibberige boosdoener van 40cm. Zolang je er maar niet zelf op gaat staan.
norse kratos knuffelf1645614409

Norse Kratos

Als we het hebben over kracht en veiligheid weten we niet of je je bij iemand veiliger moet voelen dan bij de zoon van Zeus. Deze halfgod heeft een heel leven vol gevechten en beschermen achter zich en er zal dan ook niemand in zijn weg staan. Hoewel zijn formaat wat kleiner is maakt hij het meer dan goed in woede en wraak.

Smiling Totoro

Deze knuffel is speciaal voor de Anime fans onder ons. Bekend van de populaire anime film My Neighbor Totoro. Deze knuffel zal zijn stinkende best doen om een glimlach op je gezicht te brengen. Een glimlachende knuffel die over je waakt in het midden van de nacht, we denken niet dat er nog iemand binnen durft te komen.
snorlax sleeping knuffelf1645614390

Snorlax

Met een zee aan Pokémon knuffels is er genoeg om een keuze uit te maken. Snorlax is de perfecte kandidaat om jouw bed te beschermen. De grote vriend kan met zijn 42 cm je deur barricaderen en wie heeft er tegenwoordig nog een pokéflute bij?
Let er alleen wel op dat je genoeg ruimte hebt voor deze Pokémon, je moet uiteraard zelf ook nog in je bed liggen.

Populair Nieuws