Destiny 2 release - Dit is wat we tot nu toe weten

Article
woensdag, 11 januari 2017 om 11:24
xgn google image
Hoewel een Destiny 2 release nog niet officieel onthuld is, kunnen we ervan uitgaan dat de game eraan komt. Bungie blijft nog angstvallig stil over de aankomende game, maar dankzij andere bronnen weten we al wel het een en het ander.
Voor fans van Destiny duurt het wachten op een Destiny 2 release inmiddels al wat jaartjes. Het eerste deel van Destiny verscheen in 2014 en hoewel de fans zoet gehouden worden met nieuwe updates en uitbreidingen, waarvan Rise of Iron de laatste is, is het inmiddels wel tijd voor een nieuw deel in de serie.
Bungie geeft weinig officiële informatie vrij over de aankomende Destiny 2 release, maar dat betekent niet dat het helemaal stil blijft rondom de nieuwe game. Bovendien weten we dat de ontwikkelaar aan de game werkt, dus een onthulling kan niet lang meer op zich laten wachten.
Het grootste deel van de informatie die we momenteel hebben met betrekking tot de Destiny 2 release is gebaseerd op geruchten en informatie die verstrekt is aan investeerders, dus houd dat in je achterhoofd tijdens het lezen van dit artikel. Omdat de informatie komt van bronnen die eerder uitspraken gedaan hebben over Destiny die later juist bleken te zijn, is het toch interessant om deze geruchten in de gaten te houden!

Destiny 2 releasedatum

Dat een Destiny 2 release dit jaar komt, is duidelijk, maar over een datum is nog niet veel bekendgemaakt. Eric Hirshberg, CEO van Activision heeft eind vorig jaar in een uitspraak aan investeerders laten weten dat het werk aan een Destiny 2 release volgens plan verloopt, en dat we de game in 2017 kunnen verwachten.
Als we kijken naar andere releases van Destiny, zien we dat de meeste verschijnen rond september. Het zou dus zomaar kunnen dat we in september van 2017 een Destiny 2 release kunnen verwachten. In de periode daarvoor zullen er nog verschillende trailers en previews verschijnen, dus het is aan te raden om E3 en Gamescom in de gaten te houden, als je benieuwd bent naar een Destiny 2 release!
103932

Wat voor game is Destiny 2?

Fans van Destiny hebben in de loop der jaren verschillende uitbreidingen voorgeschoteld gekregen, we kunnen er dus vanuit gaan dat een Destiny 2 release meer gaat brengen dan alleen nieuwe strikes, raids, crucible maps, verhaalmissies, uitrustingen en wapens. Zowel Activision als Bungie heeft haar investeerders al duidelijk gemaakt dat Destiny 2 een compleet nieuwe game zal zijn, met een nieuw verhaal en nieuwe karakters.
Het zou dus goed kunnen dat je karakters uit het eerste deel van Destiny niet mee te nemen zijn naar het tweede deel, als de Destiny 2 release dan eindelijk verschijnt. Bungie vergelijkt het wel met Diablo 2, dat veel leek op het eerste deel, maar geen karakters of content van het origineel gebruikte. Hoewel Destiny 2 dus een volledig nieuw avontuur gaat zijn, betekent dat niet dat prestaties die behaald zijn in het eerste deel voor niets zijn geweest.
Het zou namelijk goed kunnen dat bepaalde prestaties die je behaald hebt in Destiny meegenomen kunnen worden naar Destiny 2, of dat je karakter uit Destiny een speciale plaats in gaat nemen in het verhaal van Destiny 2.
Het is niet verrassend dat er nog weinig bekend is over de gameplay van Destiny 2. Toch weten we al wel het één en ander over de inhoud van de game. Bungie heeft namelijk al meerdere keren over de zogenaamde "Play-in Destinations" gesproken. Dit zijn bruisende steden en dorpjes die ervoor moeten zorgen dat de verschillende locaties van Destiny 2 meer leven krijgen.
Destiny 2 zou bovendien meer aanvoelen als een "echte" MMO. Daarnaast zou Destiny 2 ook minder lijden aan tussenperiodes waarin weinig nieuwe content verschijnt, Bungie heeft namelijk een systeem ontwikkeld waardoor nieuwe content op een meer gelijkmatige manier in de game verschijnt. In een uitspraak naar investeerders heeft Activision daar het volgende over gezegd:
Activision en Bungie werken er dus hard aan om fans na de Destiny 2 release nog voor een lange tijd te voorzien van regelmatige updates en nieuwe content.
103933

Op welke platformen spelen we Destiny 2?

Eén van de belangrijkste vragen die veel fans hebben over Destiny 2, is of het vervolg wel op de PC te spelen zal zijn. PC-gamers die geen Xbox of PlayStation in huis hebben, grepen helaas mis toen het eerste deel verscheen.
Nu lijkt er een Destiny 2 release voor PC aan te komen en dat zou betekenen dat de game niet alleen te spelen zal zijn op de PlayStation 4 en Xbox One, maar ook op de computer. Dit zorgt ervoor dat de player base een enorme impuls krijgt, omdat simpelweg meer mensen de game zullen spelen.
Inmiddels is duidelijk dat Vicarious Visions ontwikkelaar Bungie en uitgever Activision een handje helpt met de productie van Destiny 2 en het zou heel goed kunnen dat een samenwerking met de ontwikkelaar is aangegaan om een Destiny 2 release ook voor PC mogelijk te maken.
103934

Het team achter Destiny 2

Een Destiny 2 release van de grond krijgen blijkt aardig wat werk te zijn en het is dus niet verrassend dat er nogal wat mensen aan de nieuwe game werken. Het team dat Destiny 2 maakt, is werkelijk enorm te noemen. Naast de meer dan 750 werknemers van Bungie die aan de slag zijn met het realiseren van een Destiny 2 release, krijgt het team ook ondersteuning van twee studios van Activision.
High Moon Studios en Vicarious Visions werken samen met de medewerkers van Bungie en de drie bedrijven vormen samen een gigantisch team dat flink wat uren maakt om Destiny 2 een succes te maken. Het team wordt geleid door Luke Smith en Mark Noseworthy die beiden ook verantwoordelijk waren voor The Taken King.
Het team achter Destiny 2 is dus groot genoeg om flink uit te pakken, laten we dus hopen dat het resultaat ons gaat verbluffen!
Kijk jij al uit naar een Destiny 2 release? Laat ons weten wat jij van de game verwacht door een reactie te plaatsen onder dit bericht!

Populair Nieuws