De vijf tofste Dragon Ball FighterZ Switch stages op een rij

  Op de Nintendo Switch mogen we vanaf 28 september onze super saiyan krachten loslaten op elkaar. Het is leuk en aardig dat we elkaar op Nintendos console te lijf mogen gaan, maar dat willen we wel op toffe plekken doen. Wij zetten de vijf tofste Dragon Ball FighterZ Switch stages voor je op een rijtje. Hier vechten wij het liefst!

  5. West City

  We trappen deze special met de vijf tofste Dragon Ball FighterZ Switch locaties af met een West City. Dit level is de stad die voor alle Dragon Ball fans bekend moet zijn. De iconische gebouwen met hun ronde bovenkant schittert op de achtergrond, terwijl spelers op de voorgrond elkaar naar de keel vliegen.

  West City bevindt zich op aarde, om precies te zijn in regio 28 en het is de thuisstad van Bulma, Krillin en Android 18. De stad is gedurende de Dragon Ball animeserie vaker slachtoffer geweest van rampen zoals de aanval van Majin Buu in de Buu Saga en toen Goku het tegen Beerus opnam in Dragon Ball Z: Battle of the Gods.

  4. Sacred World of the Kai

  In schril contrast met West City schittert een natuurgebied in Sacred World of the Kai. Niets zou meer rustgevend zijn, ware het niet dat er op de voorgrond flinke klappen uitgedeeld worden. De wereld van de Kai is normaal gesproken een plek waar niet gevochten mag worden, maar zoals in de verhaallijn van Dragon Ball FighterZ naar voren komt, gebeurt dit soms toch.

  De planeet van de Kai heeft verschillende manen en is thuis van alle vier de Supreme Kais, al leven deze niet meer allemaal door toedoen van Kid Buu. Hoe dan ook, de Sacred World of the Kai is een erg toffe plek om een robbertje te vechten!

  3. Planet Namek

  Als er een planeet niet mag ontbreken in deze lijst van de vijf tofste Dragon Ball FighterZ Switch stages is het de planet Namek. Het is tenslotte een belangrijke locatie in de Dragon Ball verhalen en de thuisplaneet van niemand minder dan Picollo. Zoals ook bij West City het geval is, heeft Planet Namek het flink te verduren gehad in de Dragon Ball animeseries.

  Zo is de planeet met zijn drie zonnen meermaals verwoest. Ook tijdens Dragon Ball FighterZ krijgt de planeet weer een flinke opdonder te verwerken. Dit leidt tot een tweede Planet Namek level, namelijk Planet Namek Destroyed. In deze tweede versie van het level ligt alles wat in het eerste level nog zo mooi was, compleet in puin.

  2. Cell Games Arena

  Op de tweede plek vinden we een iconische stage die met recht op deze positive in de lijst schittert. Het is de Cell Games Arena, waar in de Dragon Ball Z Cell Saga de gevechten gehouden werden. Daarbij is dit de plek waar Vegeta en Goku het te zwaar hadden tegen Cell en waar Gohan de wereld moest zien te redden.

  Daarvoor moest hij het wel opnemen tegen allemaal kleine cell achtige wezentjes genaamd Saibamen. De Cell saga zit niet in Dragon Ball FighterZ, maar Cell zelf wel. Dus het level is met zijn iconische waarde én de aanwezigheid van Cell zelf een verplicht nummertje in deze lijst.

  1. World Tournament Arena

  Op de nummer een in deze lijst staat nog een arena, namelijk de World Tournament Arena. Deze plek is misschien wel de meest iconische plek in Dragon Ball FighterZ. Het is de plek waar normaal gesproken alle toernooien gehouden worden in de Dragon Ball franchise.

  Omdat er veel geknokt wordt is deze plek ook vaak onderhevig aan flinke schade. Ook in Dragon Ball FighterZ kan de World Tournament Arena flink gemold worden.

  De vijf tofste Dragon Ball FighterZ Switch stages zijn allemaal te mollen

  De overige levels kunnen trouwens ook behoorlijk gesloopt worden als je een beetje je best doet. Daarbij heeft nagenoeg ieder level een speciale Dramatic Intro en Dramatic Ending, waarbij in het begin van de wedstrijd of aan het einde een speciale gebeurtenis plaatsvindt. Dit is afhankelijk van de karakters die gekozen zijn en van de acties die spelers tijdens het gevecht uitgevoerd hebben. Vooral die aan het einde zijn erg tof!

  Dragon Ball FighterZ ligt op 28 september in de schappen voor de Switch. Zoek je meer info over de game? Wij vertellen je alles op de gamepagina.

  Dragon Ball FighterZ

  Verkijgbaar vanaf 26 january 2018

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.