De vijf beste producten om in pre-order te zetten

  Ondanks het uitblijven van beurzen en andere evenementen waar altijd veel aankondigingen gedaan worden, is er veel op komst op het gebied van tech, games en gadgets. Dit zijn vijf producten die je vandaag nog wil in pre-order wil zetten.

  Sony

  PlayStation 5

  De eerste pre-order in deze lijst is de PlayStation 5. Sony komt eind dit jaar met haar nieuwe console en die wil je natuurlijk op dag 1 in huis halen. Op dit moment is het ontwerp van de console nog niet uit de doeken gedaan, maar weten we alleen hoe de controller eruit gaat zien. Een ander groot mysterie is wat de prijs van de nieuwe spelcomputer zal worden.

  Dat hoeft voor een pre-order op de console geen probleem te zijn. De PlayStation 5 kun je namelijk in verschillende webshops al voorbestellen. Wij vertellen je in deze PlayStation 5 pre-order special waar je dit kunt doen om er zeker van te zijn dat er een van jou wordt als deze in de schappen belandt.

  iPhone SE 2020

  Apple maakte niet lang geleden een einde aan alle iPhone SE2 en iPhone 9 geruchten. De iPhone SE 2020 werd aangekondigd. De telefoon krijgt het uiterlijk van de iPhone 8 met onder de kap een behoorlijke portie kracht. Het toestel heet bijvoorbeeld een 12 Megapixel camera met beeldstabilisatie en krachtige software om al je kiekjes geweldig te laten ogen. Het compacte toestel is verder voorzien van de optie om deze snel op te laden en een waterdichte behuizing. De rekenkracht komt uit de A13 Bionic-chip die ook in de iPhone 11 te vinden is.

  Het mooiste is dat de iPhone SE 2020 nu te pre-orderen is bij veel webshops en telecomwinkels voor 489 euro.

  F1 2020

  Als het echte F1 seizoen niet door gaat, betekent dat niet dat we niet digitaal aan het scheuren mogen slaan. Codemasters onthulde namelijk nog niet lang geleden haar nieuwe officiële F1 game. F1 2020 komt al snel uit, namelijk op 10 juli. Vanaf dan kun je aan de slag met het raceseizoen 2020 waarin je alle wagens, teams en circuits tot je beschikking krijgt. Daarbij horen ook de nieuwe circuits Zandvoort en Hanoi!

  De game is nu voor te bestellen voor Xbox, PlayStation 4, Steam en Google Stadia.

  Cyberpunk 2077

  Waar Codemasters met een nieuwe F1 game komt, is het nog steeds wachten op Cyberpunk 2077. Deze game zouden we al in onze handen moeten hebben, maar Night City laat nog even op zich wachten. De game van CD Projekt Red staat namelijk gepland voor een release op 17 september. Tot die tijd kun je de game pre-orderen bij de verschillende webshops als je dat nog niet gedaan hebt.

  Xbox Series X

  Waar je de pre-orders voor de nieuwe Sony console al kunt plaatsen, geldt dat natuurlijk ook voor de Xbox Series X. Microsoft heeft de nieuwe console al volledig uit de doeken gedaan en maakt zich ongetwijfeld klaar om de winkels te voorzien van al deze 8K monsters. Als je de console op de dag van release in je huis wil hebben staan, dan is het verstandig om hier een pre-order voor te plaatsen.

  In onze Xbox Series X pre-order special vertellen wij je waar de console voor te bestellen is.

  De beste producten om in pre-order te zetten

  Dit zijn vijf producten die je zeker op je pre-order lijst wil hebben. Natuurlijk zijn er veel meer te vinden om alvast voor te bestellen. Denk aan de iPhone 12 of The Last of Us Part 2. Welke producten heb jij in pre-order staan?

  F1 2020

  Verkijgbaar vanaf 10 july 2020

  Meer over deze game
  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.