Vijf OnePlus 7 Pro features die bewijzen dat het niet zomaar een smartphone is

  Tijdens de officiële lancering presenteerde OnePlus vol trots zijn nieuwste hoogstandje: de OnePlus 7 Pro. Met de nadruk op snel- en soepelheid garandeert de OnePlus 7 Pro een premium ervaring. Dit zijn vijf OnePlus 7 Pro features die bewijzen dat de telefoon niet zomaar een smartphone is.

  OnePlus

  5. De krachtige hardware

  Als je als motto ‘Go Beyond Speed’ hebt, moet de telefoon natuurlijk geavanceerde hardware bevatten om deze snelheid waar te kunnen maken. De OnePlus 7 Pro doet dit zeker want wat voelt deze telefoon toch soepel aan! Dit is natuurlijk allemaal mogelijk door de krachtige hardware en de vernieuwde technieken.

  De OnePlus 7 Pro heeft een Qualcomm Snapdragon 855 chipset en de meest krachtige versie bezit 12 GB aan RAM-geheugen. De telefoon is daarnaast een van de weinige smartphones met UFS 3.0. UFS 3.0 is het neusje van de zalm wat betreft opslagtechnieken en zorgt ervoor dat bestanden nog sneller laden. Verder wordt met RAM Boost het beschikbare RAM-geheugen efficiënter gebruikt en kan een lege accu met Warp Charge 30 binnen 20 minuten weer op 50% zitten.

  4. Dolby Atmos-speakers voor ultiem geluid

  Om de OnePlus 7 Pro nog geschikter te maken voor het spelen van games en het bekijken van de beste films, heeft OnePlus Dolby Atmos-speakers aan zijn nieuwste telefoon toegevoegd.

  De dual stereoluidsprekers beschikken over een zeer goed geluid waarbij zelfs de kleinste details goed hoorbaar zijn. Doordat er twee luidsprekers zijn kan de geluidsbalans nog preciezer worden afgesteld. Door de integratie van Dolby Atmos biedt OnePlus met zijn nieuwste telefoon dus ook op het gebied van audio een hoge kwaliteit aan.

  3. Het geavanceerde QHD+ AMOLED 90hz scherm

  Als je de OnePlus 7 Pro oppakt valt gelijk op hoe scherp en helder het scherm is. De kleuren maken het scherm zo levendig dat je ogen er constant naar toe getrokken worden. Dit is mede dankzij het QHD+ AMOLED-scherm dat daarnaast HDR 10 + bevat. Verwacht dus nog rijkere details en een hoger contrast.

  Wat het scherm vooral zo bijzonder maakt zijn de 90hz. Dit zorgt ervoor dat het scherm 90 keer per seconde verversd wordt en dat is gelijk merkbaar. Het openen van apps en het swipen over het scherm gaat allemaal erg soepel. Verder is het scherm lekker groot. De OnePlus Pro is 6,67 inch en heeft een aspect ratio van 19,5:9. Door de gebogen randen en geminimaliseerde randen voelt het scherm nog groter aan.

  OnePlus

  2. Specialisatie in gaming

  OnePlus heeft met zijn OnePlus 7 Pro serieus gamen op een smartphone nog makkelijker gemaakt. De telefoon is namelijk vanwege een paar functies gespecialiseerd in gaming. Ten eerste kunnen er grotere games met mooiere graphics op de telefoon gespeeld worden vanwege de krachtige hardware en is er waterkoeling aanwezig. Met de 10-laags Liquid Cooling blijft de temperatuur laag tijdens het spelen van zwaardere games.

  In samenwerking met E-Sports-team Fnatic is er daarnaast een Game Mode aanwezig die onder andere de GPU en CPU optimaliseert en meldingen uitschakelt. Ten slotte is er een Screen Recorder aanwezig en wordt door middel van Dolby Atmos-speakers en de Haptic Vibration-motor de mobiele game ervaring op de OnePlus 7 Pro nog beter gemaakt.

  1. Een bijzondere camera aan zowel de voor- als achterkant

  Van alle OnePlus 7 Pro features is dit degene waar OnePlus vooral trots op mag zijn. Aan de achterzijde van de OnePlus 7 Pro bevindt zich een drievoudige camera die de meest adembenemende kiekjes weet te schieten. Zelfs in het donker kunnen er vanwege de UltraShot-technologie en Nightscape modus heldere beelden geproduceerd worden. De achterzijde bevat een 48 megapixel sensor , een 8 megapixel 78mm telelens en een 16 megapixel 117° groothoeklens.

  Aan de voorzijde kun je ook wat bijzonders verwachten. Wanneer je de selfiecamera opent, komt de lens namelijk in hoge snelheid uit de bovenkant van de telefoon vandaan. Deze ‘pop-up’-camera is bedekt met saffierglas en kan de komende vijf jaar 150 keer per dag gebruikt worden.

  De vijf beste OnePlus 7 Pro features

  Aan deze features kun je zien dat de OnePlus 7 Pro niet zomaar een smartphone is. Met zijn krachtige hardware, schitterende camera en speciale gaming-functies heeft OnePlus zich in het rijtje van Apple en Samsung geplaatst.

  Vindt jij de nieuwe telefoon van OnePlus er ook zo mooi uitzien? Laat dan ons in de reacties weten wat jij de meest bijzondere OnePlus 7 Pro features vindt!

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.