De vijf beste gratis bioscoopapps

Article
zaterdag, 29 februari 2020 om 11:00
popcorn 1433326 1920f1582555995
Als je op de hoogte wil zijn van waar je naar toe gaat dan zijn de volgende apps echt de beste apps met informatie. Met deze apps kun je tickets bestellen of stoelen reserveren. Tot slot heb je toegang tot alle info die je nodig hebt over de cast, verhaallijn en verdere details over de film.

Pathé

Pathé is de grootste Nederlandse bioscoopketen. Met deze app ben je altijd op de hoogte van wat er draait en in welke Pathé bioscoop het draait. Met de app kun je jouw favoriete vestiging kiezen, wat scheelt bij het tickets bestellen. Ook krijg je toegang tot de filmdatabase, informatie, nieuwe trailers en exclusieve interviews. Als je echt vaak in Pathé komt, kun je ook Pathé Stars downloaden, met deze app kun je via een puntensysteem sparen voor gratis snacks en tickets.
Uitgever: Pathé
Platforms: iOS, Android
Genres: amusement

Kinepolis

Met de Kinepolis app ben je altijd bij en weet je wat er draait in de Kinepolis bioscopen. Je kunt gemakkelijk bladeren door films, nieuwe trailers, speeltijden bekijken en tickets bestellen. Ook krijg je met een Kinepolis account toegang tot meerdere features.
Uitgever: Kinepolis Group N.V.
Platforms: iOS, Android
Genres: Amusement

Vue NL

De Vue NL app geeft je toegang tot het filmaanbod van alle Vue bioscopen in Nederland. In de app kun je de bioscoopagenda filteren op aanvangstijd, alfabetische volgorde of releasedatum. Ook biedt de app de mogelijkheid om stoelen te reserveren en tickets te bestellen. Je kunt verwachte films ook toevoegen aan je watchlist en andere films kun je delen met vrienden via Facebook, WhatsApp of e-mail.
Uitgever: Vue Cinemas B.V.
Platforms: iOS, Android
Genres: Amusement

Cineville

Met de leuk ontworpen app van Cineville heb je altijd de filmagenda van de 43 bioscopen bij je. Ook heb je toegang tot de Cinevillepas, waarmee voor een vast bedrag onbeperkt naar de film kan. Ook krijg je via de app filmtips en film van de week.
Uitgever: Cineville B.V.
Platforms: iOS, Android
Genres: Amusement

IMDb

De bekende online databank van films, series en acteurs biedt ook een app aan. Je kunt hier uitgebreide informatie bekijken over de films en ook recensies lezen. Verder heb je de optie om lijsten te maken van je favoriete films, series en acteurs om vervolgens ook een eigen beoordeling toe te voegen. Ook kun je een watchlist maken om zo bij te houden wat je nog wilt zien. De app is alleen wel in Engels beschikbaar en ook staan er geen Nederlandse bioscopen in.
Uitgever: IMDb
Platforms: iOs, Android
Genres: Amusement

Populair Nieuws

Laatste Reacties