De 5 beste Fortnite wapens - In je handjes knijpen van geluk!

Article
woensdag, 18 april 2018 om 17:21
de 5 beste fortnite wapens in je handjes knijpen van geluk 130080 3
De beste Fortnite wapens, het is wat als je deze in je handen hebt. Want je kan dan nog zo goed zijn in bouwen en schieten, met alleen een grijze Assault Rifle is de kans niet zo groot dat je als winnaar het strijdtoneel kan verlaten. Tenzij je natuurlijk één van de beste bent...

5. Blauwe Burst Assault Rifle

We beginnen de lijst met een blauwe Burst Assault Rifle. Nu komt het vaker voor dat de de andere Assault Rifle, de M4, wordt gebruikt, maar je moet de Burst Assault Riffle absoluut een kans geven. Mocht je de tegenstander namelijk goed raken, dan is de kans groot dat de vijand al bijna bij zijn laatste adem is.
Nu moet je bij de M4 iets meer het geluk hebben dat al je kogels raak zijn, want met dat geweer kun je veel beter in de rondte schieten. Het grootste minpunt van de Burst Assault Riffle is dat de tijd die tussen het vuren van kogels zit vrij lang is.
130082 1

4. Blauwe Pump Shotgun

Mocht er nu een tegenstander bij je in de buurt zijn, pak dan je blauwe Pump Shotghun erbij. Oké, in de andere kleuren mag ook, maar de blauwe is simpelweg het beste. Deze shotgun doet in die kleur namelijk de meeste damage.
Daarnaast is de Pump Shotgun in een 1-tegen-1 situatie heel erg fijn. Je hoeft namelijk, zoals bij de Tactical en Heavy Shotgun wel het geval is, niet precies raak te schieten. De kogels van de Pump Shotgun komen wat breder uit de loop en dat zorgt ervoor dat je je tegenstander sneller raakt.
130083

3. Paarse Tactical Submachine Gun

Nu mag de shotgun van dichtbij dodelijk zijn, als je een paarse Tactical Submachine Gun hebt is de kans nog net een stukje groter dat je de vijand weer terug de vliegende bus in stuurt. Want met 35 kogels in je magazijn heb je genoeg mogelijkheden om je tegenstander goed te raken.
Nu denk je misschien wel: 35 kogels, dat zijn er maar vijf meer dan in een de eerder genoemde Burst Assault Riffle. Klopt, maar de Tactical Submachine Gun vuurt zijn kogels zo ongelooflijk snel af dat de vijand tegenover je binnen mum van tijd moet toekijken hoe de andere mensen in het potje het doen.
130086

2. Rocket Launcher

Van alle raketwerpers in de game kon er uiteindelijk maar eentje als 'winnaar' uit de strijd komen. Deze winnaar is de Rocket Launcher, want met dit wapen kun je verschillende dingen bewerkstelligen. Zo kun je met de raketwerper forten kapot schieten, maar ook heel gemakkelijk mensen mee laten ontploffen.
Als je bijvoorbeeld de Grenade Launcher erbij pakt, dan is dit wapen een stuk minder accuraat als het gaat om het beschieten van mensen. Mede daarom hebben we op plek twee van beste Fortnite wapens gekozen voor de Rocet Launcher.
Nu hadden we ook kunnen gaan voor de Guided Missile, maar deze is alweer een tijdje geleden uit de game gehaald. Wanneer we weer met deze achtervolgingsraketten aan de slag kunnen is niet bekend.
130087

1. Gouden SCAR

We kunnen het tromgeroffel wel achterwege laten bij de beste Fortnite wapens, want dat de Gouden SCAR op de eerste plek staat zal bij niemand aankomen als een verrassing. Wanneer dit geweer namelijk uit een kistje komt dan is het niet ondenkbaar dat jij een gat in de lucht springt van blijdschap.
De SCAR is gewoon oppermachtig, zo simpel is het. Als je iemand een keer raakt met dit geweer, dan is er niet zo 1, 2, 3 een uitweg voor de gedupeerde. Je kunt jezelf eigenlijk wel de koning van het strijdtoneel noemen met dit wapen, maar reken je niet te snel rijk! Er zijn namelijk meerdere SCAR's te vinden op de map.

Met deze beste Fortnite wapens win je!

De overwinning ligt binnen handbereik als je ook maar één van deze beste Fortnite wapens weet te bemachtigen. Een combinatie van deze vijf schietgrage vrienden zou al helemaal mooi zijn, maar dat is iets te veel van het goede. Zoveel geluk zouden wij niet hebben in de game van Epic Games!