De 4 beste FIFA 16 keepers - Verliezen is nu geen optie meer

Article
maandag, 07 september 2015 om 12:48
xgn google image
De beste aanvallers zijn opgesteld, maar die ene counter kan toch nog roet in het eten gooien. Wat doe je om dit te voorkomen? Juist, je stelt de beste keeper op die je maar kan vinden. Maar welke moet je kiezen? Gelukkig hebben wij voor jullie de 4 beste FIFA 16 keepers gevonden!
Edwin van der Sar speelt helaas niet meer, anders was hij ook absoluut terug te vinden in de Hollandse glorie lijst met de beste FIFA 16 spelers. Maar wie zetten we dan op de plaats waar ooit onze grote 'vriendelijke' reus stond? Geen zorgen, wij hebben de juiste keepers voor jullie uitgezocht. Bekijk hieronder de vier beste FIFA 16 keepers!
beste FIFA 16 keepers

4. Petr Cech

Petr Cech is de Tsjechische doelman die we allemaal kennen met de bekende muts om. De keeper draagt dit vanwege een hoofdblessure die hij opliep in de wedstrijd tussen Chelsea FC en Reading FC. Momenteel speelt de keeper voor Arsenal in Engeland, maar hiervoor heeft hij van 2004 tot en met 2015 voor Chelsea gespeeld.
Op de algemene lijst met de vijftig beste FIFA 16 spelers staat Petr Cech op plek nummer 49 en heeft dezelfde algemene rating als vorig jaar, namelijk 85. Chelsea-fans hoeven zich echter niet druk te maken, want de volgende keeper in de beste FIFA 16 keepers lijst speelt namelijk voor hen!
77886

3. Thibaut Courtois

Deze van oorsprong Belgische speler versterkt Chelsea FC in Engeland, en met een algemene rating van 86 is de keeper geen verkeerde man om in het doel te hebben staan. Thibaut Courtois heeft met zijn hoge algemene rating van 86 plek nummer 32 veroverd tussen de vijftig beste FIFA 16 spelers. En met een leeftijd van 23 is dat absoluut geen slechte positie!
77887

2. David De Gea

De keeper van Manchester United is alweer de derde keeper uit de vier beste FIFA 16 keepers lijst, en ook hij speelt momenteel in Engeland. Met een leeftijd van 25 is David De Gea ook nog erg jong, maar boekt hij volgens EA Sports wel vooruitgang. De keeper is namelijk één punt gestegen (+1 overall) ten opzichte van FIFA 15. Hiermee komt de keeper van Manchester United uit op een algemene rating van 86.
77888

1. Manuel Neuer

Op plek nummer één van de vier beste FIFA 16 keepers en meteen op plaats vier geëindigd van de algemene FIFA 16 rankings, staat de Duitser Manuel Neuer. De enige keeper uit deze lijst die niet in Engeland speelt staat ruim 22 plaatsen hoger dan de eerstvolgende keeper, en dat doet hij met een algemene rating van 90. De beste keeper uit de game keepte dit jaar spectaculair goed en liet ook meteen zien dat hij goed kan voetballen buiten zijn eigen zestienmetergebied, zoals te zien is in de bovenstaande video!
Wie is volgens jullie de beste keeper ooit? Laat het ons weten in de comments!
âFIFA 16 komt op 24 september uit op de Xbox One, Xbox 360, PS4, PS3 en de PC!