Valve games die toe zijn aan een vervolg - Kom maar door

  Valve, het legendarische gamebedrijf dat Steam heeft ontwikkeld, heeft een interessante uitspraak gedaan. Uit deze uitspraak is gebleken dat er een grote kans is dat één van de Valve games een vervolg krijgt, maar welke is dat? Check hier de Valve games die toe zijn aan een vervolg.

  Wanneer je over Valve praat, zal menig gamer met alle interesse meediscussiëren. Valve bracht de game Half-Life in ontwikkeling, waaruit Counter-Strike 1.6 is ontstaan. Om voor Counter Strike makkelijker updates te verspreiden, werd Steam ontwikkeld. Het succes van Half-Life betekende daarom ook het succes van Steam en inmiddels is Steam uitgegroeid tot het grootste gaming platform voor PC-gamers.

  Onlangs heeft Gabe Newell, oprichter van Valve, een Ask Me Anything sessie gehouden op Reddit. Tijdens deze sessie mogen mensen via Reddit op dat moment alles aan Gabe vragen en zal hij hierop antwoorden. Of dat ook het antwoord is dat je verwacht, is nog maar de vraag.

  De eerste en meest verwachte vraag aan Gabe was natuurlijk: komt er een vervolg op Half-Life 2? Een echt antwoord kregen we niet, maar wat we inmiddels wel weten is dat Valve zich nog steeds richt op singleplayer games en dat we in ieder geval iets van Valve kunnen verwachten. Wij hopen op een vervolg op een aantal Valve games. Check hier de Valve games die toe zijn aan een vervolg!

  4. Day of Defeat

  Day of Defeat is een first-person shooter die zich afspeelt in de Tweede Wereldoorlog. Je kan kiezen om mee te vechten met de Geallieerden (Amerika en Engeland) of met de Axis (Duitsland). Day of Defeat is begonnen als mod van Half-Life en is later uitgegroeid tot een game met een eigen naam.

  De reden waarom we een nieuwe Day of Defeat willen, is omdat we meer oorlogen uit de geschiedenis willen volgen in games. Battlefield 1 is daar ook een goede optie voor, maar sommigen onder ons houden het graag simpel, of juist historisch accuraat. Een nieuwe WWII game van Valve zou natuurlijk ook heel anders uit de verf komen dan Battlefield 1.

  3. Left 4 Dead 2

  Een van de meest bekende zombie shooters in de game-industrie: Left 4 Dead natuurlijk! Zowel deel 1 als deel 2 is niet veel meer dan jezelf een weg banen door hordes van zombies die volledig aan flarden te schieten zijn met wapens naar keuze. De Left 4 Dead games beschikten niet over heel veel diepgang en toch zijn ze een enorm succes, daarnaast zal je niet veel mensen horen klagen als er een derde deel in de reeks verschijnt. Dus waarom niet?

  Left 4 Dead 2 speelt zich af in een post-apocalyptische zombiewereld waarin jij en een crew van vier man elkaar koste wat het kost zichzelf in veiligheid willen brengen. Je baant je een weg door steden, moerassen, dorpjes, bossen: het houdt maar niet op. Je kan gebruik maken van bommen, shotguns, automatische geweren en handwapens zoals bijlen of knuppels. Maar alleen maar dezelfde soort zombies tegenkomen, is natuurlijk niet leuk genoeg en daarom beschikt de game over een groot assortiment aan verschillende zombies met elk hun eigen specialiteit.

  Waarom we een deel 3 willen? We worden in deze tijd voorzien van een hoop toffe games, waaronder ook zombie shooters. Kijk maar naar The Last of Us bijvoorbeeld, maar een zombie shooter als Left 4 Dead 2 is een totaal andere game. Je krijgt veel soorten omgevingen te zien, de snelheid van de game ligt zeer hoog en de speciale zombies zijn erg tof om neer te maaien. Waarom combineren we het hardcore shooter aspect niet met een meeslepender en spannender verhaal?

  Wil je meer weten over één van de beste zombie shooters ooit? Check dan onze Left 4 Dead 2 Review!

  2. Portal 2

  De Portal serie is een puzzel en first-person shooter game van Valve en is ook een van de meest geliefde games onder de PC gamers. Maar niet alleen onder PC gamers, want de Portal games zijn ook op console uitgebracht. Naast het feit dat de games over een tof verhaal beschikken, is de gameplay van de Portal serie ontzettend uniek en daarin onderscheidt Valve zich van andere game makers. In Portal ontbreekt het in ieder geval niet aan gameplay, ook niet aan verhaal en al helemaal niet aan lol.

  Nu zijn we inmiddels al een tijdje verder en met de technologie van nu zou een nieuwe Portal met een goed verhaal, goede gameplay, maar ook hoge grafische kwaliteit het in deze tijd niet slecht doen. Daarnaast weten de makers ook een toffe dialoog in elkaar te zetten, zoals ze dat in Portal 2 voor elkaar kregen met Wheatley en GLaDOS. Al is het maar dezelfde game in een ander jasje, dan is het al goed genoeg voor een deel 3.

  Wil je meer weten van deze innovatieve puzzelgame? Check dan de Portal 2 Review!

  1. Half-Life 2

  Dat Half-Life bovenaan komt te staan, is natuurlijk geen verrassing. Met deze game heeft Valve zichzelf op de kaart gezet. De Half-Life serie is een puzzel en first-person shooter game. Maar Half-Life is eigenlijk veel meer dan dat. Het is de grondlegger van veel games, bekende daarvan zijn de Counter Strike serie, Garry's Mod en Team Fortress 2.

  Half-Life 3 is de meest gevraagde game onder de community en niemand begrijpt echt waar de game blijft. Een science fiction shooter waar zo veel verschillende dingen in verwerkt zitten. Science fiction, politieke problemen, aliens en andere smerige monsters. Eén van de meest geanticipeerde Valve games wordt maar niet aangekondigd. We willen een Half-Life 3 aankondiging!

  Portal 2

  Verkijgbaar vanaf 21 april 2011

  Meer over deze game
  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.