De top 5 populairste Netflix series van 2020 uitgelicht

Article
donderdag, 31 december 2020 om 13:30
schermafbeelding 2020 11 25 om 084512f1613995905
‘What’s on Netflix’ bracht recentelijk een lijst uit van de 20 meest bekeken series op Netflix in 2020. Hierin waren een aantal verrassingen, maar natuurlijk ook een hoop verwachte titels. Wij gaan met jullie de top 5 af en bespreken waarom juist deze zo populair waren dit jaar. Dit zijn de vijf populairste series op Netflix van 2020.

5. La Casa de Papel (Money Heist)

Hoewel er dit jaar geen nieuw seizoen van La Casa de Papel uitkwam, is de serie in de laatste jaren ontzettend gegroeid in populariteit. In deze serie krijgen we een fantastisch uitgeplande bankoverval te zien van een bijzondere groep mensen. Hoewel ze in principe een misdaad plegen, zie je ook dat het eigenlijk mensen met een goed hart zijn. La Casa de Papel is ongelofelijk spannend en je weet nooit wat er gaat gebeuren in de show. Zodra je begint kan je niet stoppen met kijken. De constante spanning en onverwachte wendingen laten je automatisch op ‘volgende aflevering’ klikken.

4. The Umbrella Academy

Als een aantal broers en zussen, die voorheen onbekend waren met elkaar, vanwege de dood van hun vader bij elkaar komen, begint een geweldig verhaal. De vier broers en twee zussen komen erachter dat zij hele bijzondere krachten hebben, die ze gebruiken om de wereld te beschermen tegen een groot gevaar. De serie is erg meeslepend en vermakelijk. The Umbrella Academy is ook zeker niet een typische superheldenserie, waardoor het een erg uniek randje geeft.
la casa de papel denverf1621240046

3. Lucifer

Dat Lucifer hoog in deze lijst verschijnt is natuurlijk helemaal geen verrassing. Deze DC Comics serie is ontzettend populair en dit jaar kregen wij de eerste helft van het vijfde seizoen te zien. Lucifer gaat over de duivel, die het leven op aarde heel erg leuk blijkt te vinden. Dit zorgt voor een verhaal als nooit tevoren, waarin enorm veel emoties te kijk komen. Lucifer is grappig en emotioneel, maar vaak ook erg spannend. Wij kunnen dan ook niet wachten op de volgende helft van seizoen 5, waarin ongetwijfeld nog een heleboel zal gaan gebeuren.

2. Emily in Paris

Nadat Emily Cooper aangenomen wordt voor haar droombaan in Parijs, neemt zij ons mee in een achtbaan van emoties. In 2020 stapten hier enorm veel mensen in en dat is natuurlijk zeker niet zonder reden. In Emily in Paris krijg je het gloednieuwe avontuurlijke leven van Emily te zien, waarin zij te maken krijgt met een heleboel mooie en moeilijke situaties die ook jij tegen kunt komen in het dagelijks leven. De serie is vooral erg romantisch en ontroerend, dus als jij hiervan houdt, is Emily in Paris zeker een aanrader.
lucifer seizoen 5 aangekondigd door netflix 151494 1

1. The Queen’s Gambit

Een jonge dame, genaamd Beth Harmon, pakt de hoofdrol in deze serie, die zich afspeelt in de jaren ’50. Nadat ze haar moeder verliest in een auto-ongeluk wordt ze naar een weeshuis gebracht. Dit is waar ze leert schaken. Ook raakt Beth verslaafd aan kalmeringspillen. In de serie krijgen we te zien hoe Beth erachter komt dat ze een ongelofelijk talent heeft voor schaken, terwijl ze tegelijkertijd kampt met haar verslavingen. Ook The Queen’s Gambit laat je niet stoppen met kijken, waardoor de zeven aflevering die we tot nu toe te zien kregen eigenlijk te weinig zijn.
Welke van deze series hebben jullie gekeken? En welke vonden jullie het best? Laat het ons weten!

Populair Nieuws

Laatste Reacties