De top 5 kerstcadeaus voor onder de kerstboom boven de 20 Euro

Article
woensdag, 09 december 2020 om 15:00
quarter arcades new category header numskull copy1f1605191690
De dagen worden snel korter, het wordt kouder en misschien valt er binnenkort zelfs wel sneeuw. De hoogste tijd om het jaar gezellig af te sluiten met leuke kerstcadeaus voor elkaar. Wij geven jullie de leukste tips voor onder de kerstboom.

Quarter Arcade cabinets

Heb je altijd al eens een arcadekast willen bezitten maar heb je er de ruimte niet voor? Dan zijn de Quarter Arcades van Numskull wellicht iets voor jou. Deze kasten zijn de originele kasten inclusief behuizing en uiteraard het spel uit de arcade-hal, maar dan volledig op 1/4 schaal. Daardoor passen deze kasten in ieder interieur, en past hij prima onder de kerstboom.
Het Engelse Numskull begon vorig jaar met een Pac-Man arcadekast op schaal. inmiddels kan je al kiezen uit een breed aanbod aan originele kasten, waaronder illustere namen als Galaga, Galaxian, Dig Dug en Space Invaders. Elke kast is uitgevoerd met kwaliteitshout en metalen afwerking, zodat de kasten lang mee gaan. De kasten zijn in direct in Engeland te bestellen bij geekstore.com voor £129.99 (ongeveer 145 Euro) + £12 verzendkosten, maar ook bij Amazon.nl.
fitness stoelf1606981952

Fitness terwijl je werkt

Is de beoogde ontvanger van je cadeau inmiddels ook een fervente thuiswerker? Dan is de kans groot dat sporten en bewegen er flink bij in schiet. Met dit fitnessapparaat hoeft de noeste arbeider niet eens zijn stoel meer uit te komen! je monteert het apparaat aan de rugleuning van de stoel en werkt met je armen om je bi-, triceps en je borstkas te trainen. Hiermee kunnen je collega's in ieder geval nooit meer zeggen dat je 'uit je luie stoel' moet komen!
fuserf1601296611

Muziekgames

Nu we kerst niet met de hele familie, opa en oma mogen vieren, moeten we de gezelligheid wat dichter bij huis zoeken. Hoe kan dat nou beter dan door je creativiteit bot te vieren en los te gaan op een muziekgame? Toeval of niet, maar de keuze is dit jaar extra groot. Zang, dans en je kan zelfs een heuse DJ-set in elkaar draaien. Natuurlijk is Ubisoft weer present met de jaarlijkse update van Just Dance, maar ben je minder losjes in de heupen, dan kan je ook je zang/karaoke talent tonen met Let's Sing 2021.
Laat je liever de muziek voor zich spreken, dan kan je los in Fuser. Fuser is digital only. Natuurlijk zijn alle drie de games lokaal met het eigen gezin te spelen, maar mocht je wereldwijde ambities hebben, dan kan je het online tegen de hele wereld opnemen. Is je budget niet zo groot, dan kan je natuurlijk ook gewoon de editie van vorig jaar kiezen, dan ben je meestal meer dan de helft goedkoper uit! Ja, ook de kerstman/vrouw zit graag voor een dubbeltje op de eerste rang!

Pokémon Carrying Case

Is de ontvanger van jouw kerstkado een fervent Pokémon speler? Dan is deze Pokémon carrying case misschien wat voor hem. De carrying case is als rugtas te dragen, maar eenmaal op bestemming klap je hem uit en is het tijd om te spelen! De Carrying Case bevat zeven verschillende spellen met Ppokémon thema. De carrying case bevat een springende rots, valluik in de top van de boom, een heuse battle arena, een verborgen grot en meer. Je kan de Carrying Case gebruiken met elke Pokémon figuur van maximaal 5 cm hoog en er wordt er eentje meegeleverd.
lego 10275 elf clubhouse 20 scaled1

LEGO Elf Clubhuis

LEGO is tijdloos en voor alle leeftijden. Hoewel LEGO zeker met zijn tijd meegaat met moderne thema's en cross-overs met onder anderen Nintendo's Mario, blijven de originele blokjes nog steeds in trek. Of je nu kiest voor een LEGO versie van Baby Yoda, of een doos basisblokken, er is voor iedereen wel een passende LEGO set te vinden. Speciaal voor deze kerst heeft LEGO een kerst-set geïntroduceerd, namelijk de ELF Clubhouse. Deze set verdient eigenlijk een plaatsje NAAST de kerstboom, maar is een prima verrassing voor LEGO fans van alle leeftijden. Met bijna 1200 steentjes is hij ook voor kinderen goed in elkaar te zetten. De set bevat ook vier elfjes, een rendier, slee en kerstboompje. Overweeg je deze set aan te schaffen, wees er dan snel bij, deze speciale sets zijn vaak in no-time uitverkocht!
ps5 media remotef1605260079

Next gen console accessoires

Het kan niemand ontgaan zijn, de Xbox Series S en X en de PlayStation 5 zijn gelanceerd. De consoles zijn nog schaars, maar wie er eentje heeft weten te bemachtigen zal deze waarschijnlijk inmiddels al volop in gebruik genomen hebben. De kans dat er consoles in de winkel liggen die direct onder de kerstboom kunnen liggen is niet zo groot. Maar, wie zo'n mooie console heeft weten te bemachtigen heeft natuurlijk ook behoefte aan randapparatuur. Voor de verschillende consoles zijn diverse handige accessoires beschikbaar. Zo kan je voor de PlayStation 5 een afstandsbediening of een charging station verkrijgen.

De PS5 Media Remote koop je voor 29,99 bij Amazon.nl
De DualSense Charging Station koop je bij Amazon.nl

Ook voor de Xbox Series S of X zijn diverse accessoires verkrijgbaar. Zo kan je voor je Xbox controllers een accu pack aanschaffen waarmee je je batterijen kan vervangen voor een oplaadbare accu. Natuurlijk is ook de Xbox te gebruiken als mediacenter. Daarom is er ook een afstandsbediening te koop. Wil je zeker weten dat je voldoende ruimte hebt om te blijven gamen, dan leg je de 1TB Seagate Storage Expansion Card onder de kerstboom.