Stemacteur van Cleaver komt naar The Witcher seizoen 2

News
woensdag, 09 december 2020 om 14:30
the witcher jaskierf1594275171
Steeds meer details over het tweede seizoen van The Witcher worden bekendgemaakt. Vooral een heleboel castleden worden aan de show gelinkt en we krijgen steeds meer een idee wie wie is. Ook nu zijn er weer een aantal nieuwe castleden bekendgemaakt, waaronder de stemacteur van Cleaver.
Kennen jullie de dwerg Cleaver nog uit The Witcher 3: Wild Hunt? Zijn voice actor, Alastair Parker, zal een rol gaan spelen in The Witcher seizoen 2. Dit zal alleen niet Cleaver zijn, maar een andere rol. Wij denken dat dit nog wel eens Sigismund Dijkstra, ook wel bekend als Sigi Reuven zou gaan kunnen zijn. Hier is een foto van hem waar hij behoorlijk op Dijkstra lijkt.
Ook Krysten Coombs, professioneel badminton speler en acteur, zal een rol gaan spelen in The Witcher. Aangezien hij zelf ook heel klein is, is de kans dat hij een dwerg zal spelen erg groot. Wij denken dan gelijk aan Geralt’s goede vriend Zoltan, maar hij zou ook nog wel eens één van de gebroeders Dahlberg kunnen spelen.

Wie is W?

Een geheimzinnig personage die tot nu toe alleen nog maar bekend staat als ‘W’, zal gespeeld worden door Niamh McCormack. W zal ongetwijfeld een codenaam zijn, maar voor wie? Hiervoor zijn natuurlijk een hoop opties. Wij kunnen nog niet echt een gok nemen, maar de kans is zeker aanwezig dat ze een sorceress is.
The Witcher seizoen 2 heeft nog steeds geen preciese releasedatum. Vanwege het coronavirus werd de release al behoorlijk ver uitgesteld. Jammer natuurlijk, maar wij gaan er absoluut van uit dat het een ongelofelijk gaaf seizoen gaat worden. Wij kunnen niet wachten.

Populair Nieuws