De top 5 beste Steam Autumn Sale 2016 deals

  De Steam Atumn Sale 2016 is op 24 november van start gegaan. Dit betekent weer fikse kortingen op je favoriete PC-games. Maar wat zijn deze keer nou de beste deals? Geen stress, want wij hebben de top 5 beste Steam Autumn Sale 2016 deals voor je op een rijtje gezet!

  Black Friday Actie goedkope games kopen. Vergelijk de beste games, prijs, producten en winkels bij XGN

  Naast de grote kortingen brengt de Autumn Sale deze keer ook haar eigen Steam Awards. Steam-gebruikers kunnen hier games nomineren voor verschillende categorieën.

  Voor de top 5 beste Steam Autumn Sale 2016 deals hebben we geprobeerd de grootste kortingen te vinden op de meest recentelijke en beste games. Laat ons in de reacties weten welke games jij deze sale binnen wilt of gaat halen.

  5. Batman: Arkham Knight

  Batman: Arkham Knight had op de PC misschien een beetje een ruwe start, maar de game is sinds release met een aantal patches een hoop verbeterd. De PC-versie van Batman: Arkham Knight had op de dag van release namelijk een aantal problemen met de framerate en bugs. Gelukkig is dat nu verleden tijd, en wat overblijft is een prima Batman game waar je voor weinig geld veel uren in kan steken.

  Batman: Arkham Knight is het derde deel in de Arkham series. In de game stap je in de schoenen van Bruce Wayne en waan je jezelf in de wereld van Gotham. Daarnaast kom je bekende Batman karakters als Harley Quinn en de Penguin tegen in de game.

  Wij gaven de game in de review een 9,5 en noemden het zelfs de beste game in de serie.

  ''Iedereen dacht dat het niet nóg beter kon, maar toch heeft Rocksteady het gelapt. Batman Arkham Knight is de laatste en tevens de beste game in de serie! Alles is tot in de puntjes uitgewerkt en het spel speelt heerlijk weg. Dit is dan ook een absolute must have voor je collectie. Het enige dat we over Arkham Knight kunnen zeggen is: gaat heen en koop de game!''

  Genoeg reden om deze deal op te pikken dus. Al helemaal tijdens deze Steam Autumn Sale, want de game kost nu 14,99 euro. En als je de vorige delen nog moet spelen, kan je die ook oppikken voor weinig. Er is namelijk korting op de hele Batman franchise.

  4. Wolfenstein: The New Order

  De Wolfenstein franchise kennen we waarschijnlijk allemaal wel van vroeger en van het handjevol reboots dat een aantal jaren terug verscheen. Maar de game die de serie echt weer op de kaart heeft gezet is Wolfenstein: The New Order. In deze game keer je terug in de alternatieve realiteit waar Nazi's de wereld regeren, en jij er voor moet zorgen dat deze weer omver wordt geholpen.

  Jij bent BJ Blazkowicz, een Amerikaanse oorlogsheld die moet hard strijden tegen het nazi-regime, dat net de Tweede Wereldoorlog gewonnen heeft door het gebruik van nieuwe geavanceerde technologieën. Jij moet je door een aantal levels gevuld met kwaadaardige Nazi's slaan, schieten en sluipen om zo het regime omver te werpen.

  Wolfenstein: The New Order is een lineare firts-person shooter die gevuld is met actie. Wij gaven de game toen hij uitkwam een 8,0 in de review. De game heeft nu 67% korting en kost op de Steam Store 6,59 euro.

  3. Fallout 4

  Van de jaren '60 alternatieve realiteit in Wolfenstein: The New Order, gaan we naar de post-nucleaire setting van Fallout 4. In Fallout 4 ben jij de Sole Survivor, de enige die levend uit Vault 111 wist te komen. Door een nucleaire oorlog, die bijna de complete aardbodem heeft verwoest, zijn alleen diegenen die zich in speciale Vaults hebben schuilgehouden nog levend. Al zijn er in de wereld van Fallout 4 natuurlijk ook mutanten en andere griezelige wezens door de nodige radiatie.

  Fallout 4 speelt zich af in het post-apocalyptische Boston. In de grote open wereld kan je bijna alles doen wat je hartje begeert. Wil je de main quest volgen, afdwalen in allemaal side-quests of je gewoon wanen in de unieke setting van Fallout? Het kan allemaal in Fallout 4.

  Je kan in Fallout 4 dus enorm veel doen. Toch is er ergens in die enorme wereld ook nog een main-quest verstopt. Fallout 4 begint vlak voor de nucleaire oorlog.

  Wanneer het alarm af gaat dat er atomische wapens op Amerika afkomen, vlucht je met je vrouw en kind naar Vault 111. Hier word je cryogeen ingevroren, waarna je wakker wordt en ziet hoe je zoon gekidnapt wordt. Hier begint Fallout 4 pas echt, en zet main storyline in werking.

  In Fallout 4 moet jij je zoon zien te redden van de mysterieuze kidnapper. De game neemt je mee door de Wasteland van postapocalyptisch Boston. De unieke setting en RPG elementen is wat Fallout 4 zo onderscheidt van andere games. Fallout 4 is tijdens de Steam Autumn Sale 2016 te koop voor 19,79 euro.

  2. Sid Meier's Civilization V + Sid Meier's Civilization V: Complete Edition

  Sid Meier's Civilization V is een turn-based-strategy game. Het doel is om jouw beschaving vanuit de prehistorie naar de toekomst te leiden. Je begint met een kleine beschaving en probeert deze op te bouwen en uit te breiden tot een almachtige civilisatie. Hierbij strijd je tegen andere spelers of tegen AI.

  Niet alleen Sid Meier's Civilization V heeft een flinke korting. Ook is de complete editie, Sid Meier's Civilization V: Complete Edition, flink in prijs gedaald. De standaard game, dus alleen Civilization V, is nu te koop voor 7,49 euro.

  De Complete Edition is afgeprijsd van 136,84 euro naar 11,26 euro. Dat is een korting van 92%, waarmee je dus 125,58 euro bespaart.

  De Sid Meier's Civilization V: Complete Edition bevat de originele game en 16 extra DLC.

  • Sid Meier’s Civilization V: Gods & Kings
  • Sid Meier’s Civilization V: Brave New World
  • Civilization Pack: Babylon (Nebuchadnezzar II)
  • Civilization and Scenario Pack: Denmark – The Vikings
  • Double Civilization and Scenario Pack: Spain and Inca
  • Cradle of Civilization – Mediterranean map
  • Cradle of Civilization – Americas map
  • Explorer’s Map Pack
  • Civilization and Scenario Pack: Polynesia
  • Civilization and Scenario Pack: Korea
  • Wonders of the Ancient World Scenario Pack
  • Cradle of Civilization – Asia map
  • Cradle of Civilization – Mesopotamia map
  • Scrambled Continents Map Pack
  • Scrambled Nations Map Pack
  • Conquest of the New World Deluxe Scenario

  Als je erover zat te twijfelen om Civilization 5 nog te kopen, dan is nu je kans om deze voor prikkie te kopen. Daarnaast zijn de voorgaande Civilization games ook afgeprijsd.

  1. Just Cause 3 + Just Cause 3 XL Edition

  Veel mensen die Just Cause 3, of één van de voorgangers, gespeeld hebben zullen waarschijnlijk zeggen: ''Just Cause 3 heeft een verhaallijn?'' Just Cause 3 heeft namelijk wel een verhaallijn, maar de game draait vooral om grote explosies, guns, stunts en snelle voertuigen.

  In Just Cause 3 ben jij Rico Rodriguez, een speciaal-agent met grappling hooks waarmee hij zich snel kan voortbewegen, dingen aan elkaar vast kan maken en vijanden weg kan trekken. Rico is bijna te vergelijken met een superheld. Door zijn grappling hooks kan hij zich makkelijk voortbewegen en door zijn wingsuit kan hij overal heen vliegen.

  In een mediterrane eilandengroep moet Rico zichzelf staande zien te houden in de tropische omgeving die bomvol zit met allerlei slechteriken. Het is aan jou de taak om zoveel mogelijk chaos te veroorzaken en vijandelijke basissen op spectaculaire wijze te vernietigen, om zo het volk van Medici te redden van de dictatuur.

  Net als bij Civilization 5 is niet alleen de standaard editie van Just Cause 3 afgeprijsd, ook kan je de XL Editie met alle DLC voor een aardig prijsje binnenhalen. Zo kost Just Cause 3 nu 12,49 euro en de Just Cause 3 XL Edition 18,74 euro. Bij de XL Editie krijg je de Air, Land & Sea Expansion Pass, die een aantal nieuwe voertuigen, basissen en wapens biedt.

  Dit was de top 5 beste Steam Autumn Sale 2016 deals. Laat ons weten wat jij gaat halen, en of je nog een goede deal gespot hebt!

  Just Cause 3

  Verkijgbaar vanaf 1 december 2015

  Meer over deze game
  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.