De top 5 beste Halo 5 trailers van dit moment

Article
dinsdag, 20 oktober 2015 om 11:23
xgn google image
De release van Halo 5 komt steeds dichterbij, en we hebben sinds de aankondiging in 2013 al een hele hoop trailers voorbij zien komen. Om je alvast een beetje warm te maken voor de release die volgende week plaatsvindt, hebben we hier de top 5 beste Halo 5 trailers voor je op een rijtje gezet!

5. E3 2013 aankondigingstrailer

Hoewel deze trailer niet enorm spectaculair is wanneer je hem vergelijkt met de reeks aan andere trailers die we langs hebben zien komen voor Halo 5, hoort deze toch zeker in het lijstje met de top 5 beste Halo 5 trailers thuis.
Want wat was dat een iconisch moment, een moment dat elke Halo fan zich vast en zeker kan herrinneren. Terwijl gamers over de hele wereld thuis op de bank zaten en de livestream van de Microsoft persconferentie op de E3 2013 volgden, kwam deze trailer opeens vol in beeld, zonder dat er vooraf werd aangekondigd waarover het ging.
Je kon het toen al in je buik voelen: er zat een nieuwe Halo aan te komen. Vervolgens kwam dan aan het einde van de trailer Master Chief volop in beeld, bam!
Bekijk de E3 2013 aankondigingstrailer hierboven!
80356

4. gamescom 2015 multiplayer trailer

In deze vrij recent verschenen multiplayer trailer krijgen we een goed beeld van de Halo 5 multiplayer. De trailer showt ons beelden van zowel de chaotische Warzone modus als de strakgetrokken Arena modus. Beide modi komen genoeg aan bod in deze trailer en de beelden worden natuurlijk begeleid door de epische muziek die we van Halo gewend zijn.
Bekijk de gamescom 2015 multiplayer trailer hierboven.
80357

3. A Hero Falls TV commercial

"The Master Chief died", zo luidt de sombere en bovendien schokkende boodschap die deze trailer ons brengt. Deze TV commercial voor Halo 5 roept veel vragen op, waarbij de meest belangrijke natuurlijk de vraag is of de Master Chief echt overleden is. De trailer wekt interesse in de game, aangezien we voor antwoorden op deze vragen alleen terecht kunnen in Halo 5.
Bekijk de A Hero Falls TV commercial hierboven!
80358

2. E3 2015 campaign demo

Een van de belangrijkste dingen aan een game is natuurlijk de gameplay. In deze E3 2015 campaign demo krijgen we hier genoeg van te zien. Deze trailer duurt namelijk ruim zes minuten en laat een hele hoop gameplay zien, plus nieuwe CGI beelden.
Deze trailer maakt volop gebruik van deze zes minuten om een hele hoop zaken omtrent Halo 5 te laten zien. Zo zien we verschillende vijanden, wapens en voertuigen aan bod komen. Ook wordt gebruik gemaakt van de mogelijkheid je teamgenoten opdrachten te geven. Bovendien zijn de graphics gedurende de hele trailer prachtig en worden alle beelden begeleidt door epische Halo muziek.
Bekijk de E3 2015 campaign demo trailer hierboven!
80359

1. Launch gameplay trailer

Wil je goede reclame maken voor een game, dan moet de launch trailer natuurlijk goed in orde zijn. Het is dan ook niet heel gek dat de Halo 5 launch trailer op nummer één staat in dit lijstje met de top 5 beste Halo 5 trailers.
In deze trailer wordt snoeiharde actie ondersteund door het heerlijke nummer Knights Of Cydonia van Muse. Verder zien we in deze trailer een goede afwisseling tussen gameplay en CGI en wordt een kleine blik geworpen op een episch verhaal. Alles komt aan bod in deze trailer: voertuigen, bekende gezichten, wapens, aliens, een regen aan kogels en natuurlijk de Master Chief. Kortom: de launch gameplay trailer showt ons het beste wat Halo 5 ons te bieden heeft.
Bekijk de launch gameplay trailer hierboven! Halo 5 komt op 27 oktober uit voor de Xbox One.

Populair Nieuws