Assassin's Creed Syndicate locaties - real versus in-game

Article
dinsdag, 20 oktober 2015 om 12:27
xgn google image
De nieuwe Assassin’s Creed staat deze week op de stoep voor de PlayStation 4 en Xbox One. Het negentiende eeuwse London leeft en ziet er supermooi uit. Een mooie gelegenheid dus om enkele belangrijke Assassin's Creed Syndicate locaties te behandelen en in contrast te zetten met hoe de locaties er tegenwoordig uitzien.
Locaties en setting: het zijn essentiële onderdelen voor Assassin’s Creed. Syndicate speelt zich dit jaar af in het Victoriaanse London. Verwacht hoge hoeden, koetsen, stoomtreinen en nog veel meer op allerlei locaties. Op deze bekende locaties in London kom je regelmatig terug.

5. Whitechapel

De Londonse wijk Whitechapel is een beruchte wijk, zeker in de tijd waarin Syndicate zich afspeelt. De wijk is van oorsprong een joodse wijk, maar in de late negentiende eeuw werd de wijk vooral berucht dankzij Jack The Ripper, de seriemoordenaar die minstens vijf prostituees vermoordde. Wie Jack The Ripper precies was, is tot op de dag van vandaag niet bekend. Jack The Ripper krijgt een centrale rol in de gelijknamige DLC voor Syndicate.
In de DLC wordt het waarschijnlijk zaak de beruchte Jack The Ripper te ontmaskeren. Omdat er minstens 5 moorden zijn gepleegd, blijf je lange tijd rondhangen in de Whitechapel wijk om alles te onderzoeken en zo de dader te vinden. Whitechapel was in de negentiende eeuw een vrij arme wijk en is daarom een minder bekende locatie dan de andere bekende locaties in Syndicate. Dankzij het mysterie van Jack The Ripper belooft Whitechapel toch een bijzondere locatie te worden van London.
assassin's creed syndicate locaties
80324 1

4. Tower of London

De Tower of London is een bekend gebouw dat langs de Theems staat. De Tower heeft de afgelopen eeuwen dienst gedaan als gevangenis, fort en zelfs paleis. De oorsprong van het gebouw ligt in 1078, toen Willem de Veroveraar een fort wou bouwen. Door de eeuwen heen is het fort uitgebreid met een slotgracht en een extra vestigingsmuur. In Syndicate brengt je tocht je ook naar dit iconische gebouw.
Tegenwoordig worden de kroonjuwelen bewaard in de Tower of London, maar in Syndicate nog lang niet. De Tower was toen nog niet openbaar voor publiek en pottenkijkers worden ook in Syndicate niet gewaardeerd. Aan jou de taak ongezien het complex binnen te dringen. Als iconisch gebouw van London moet de Tower of London natuurlijk wel hierin voorkomen.
assassin's creed syndicate locaties
80325

3. Treinstations

De treinstations behoorden tot de nieuwere gebouwen in het London van de negentiende eeuw. Het vervoer per trein was een van de nieuwste manieren om te reizen in de negentiende eeuw. Hoewel het niet erg snel ging, reisden veel mensen al tegen het einde van de negentiende eeuw per trein. In Syndicate moet je soms een opdracht volbrengen op een van de drukke, negentiende eeuwse stations.
Zo moet je een achtervolging inzetten tegen een Templar die per trein wil ontsnappen. Ook moet je je in een missie een wegbanen door een overvolle trein waarin je de negentiende eeuwse sfeer heel goed kan proeven. Verwacht een hoop spanning en sensatie op de treinstations en in de treinen in Syndicate.
assassin's creed syndicate locaties
80326

2. Big Ben en Westminster Palace

Zeg je London, dan zeg je Big Ben. De Big Ben, beter bekend als de Elizabeth Tower, is de iconische klokkentoren van het Westminster Palace. Het paleis en de toren zijn beide in de negentiende eeuw (her)bouwd en zijn wat dat betreft nog relatief nieuwe gebouwen in de stad tijdens Syndicate. Het originele Westminster Palace werd door brand verwoest in 1834.
Mooi gelegen langs de Theems in London zijn Westminster Palace en de Big Ben iconische gebouwen van de Engelse hoofdstad. Vanzelfsprekend behoort de Big Ben tot een van de viewpoints in de game die je moet beklimmen. Ga er maar vanuit dat je ook geregeld een missie moet voltooien op of rondom deze gebouwen. Er is trouwens ook een speciale Big Ben editie van Syndicate, wel zo toepasselijk toch?
assassin's creed syndicate locaties
80327

1. Buckingham Palace

Het koninklijk paleis was en is een absolute bezienswaardigheid. Oorspronkelijk was het paleis een landhuis voor de hertog van Buckingham in de achttiende eeuw. Vanaf 1837 werd het paleis het officiële koninklijk paleis voor koningin Victoria. Het is niet voor niets een paleis, want Buckingham Palace is prachtig om te zien.
Het wisselen van de wacht is tegenwoordig nog steeds een veelbekeken fenomeen. De typische Queen’s Guard grenadierwachters met hun hoge hoofddeksels en rode uniformen bewaken ook in Syndicate het koninklijk paleis. Met de aankondiging dat koningin Victoria een rol speelt in Syndicate kun je ervan uit gaan dat je avonturen je vroeg of laat naar het koninklijk paleis leiden. Er is wat dat betreft een hoop moois te zien en te ontdekken in Syndicate, waar we op de 23e mee aan de slag kunnen!
assassin's creed syndicate locaties

Populair Nieuws